Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 23 de juliol del 2020

'Stage 13'.

Segons Deadline, Amblin Partners formarà equip amb Edgar Wright (Baby Driver, Last Night in Soho, Scott Pilgrim vs. the World) i el guanyador d’un Emmy Simon Rich (Saturday Night Live, Miracle Workers, An American Pickle) en l’adaptació de la història curta fantasma de Rich Stage 13. Wright desenvoluparà, dirigirà i produirà de manera executiva el film amb Rich escrivint el guió i també produint.   

Stage 13 segueix al fantasma d’una actriu de la era del cinema mut, que ha perseguit el escenari sonor principal d’un argument durant dècades. Després de que un director en problemes es troba amb el fantasma, troben un parentesc inesperat i un equip per a deixar petjada en el món.

La història curta de Stage 13 de Rich es va publicar inicialment en una col·lecció de curts titulada Hits and Misses. La col·lecció va guanyar el Premi Thurber 2019 per el humor americà.

La sòcia productora de Wright, Nira Park, qui va cofundar Complete Fiction amb Wright, també produirà  el projecte juntament amb el copresident de Working Title, Tim Bevan i Eric Fellner. El president de producció de Amblin Partners Jeb Brody i l’executiu creatiu John Buderwitz supervisaran per al estudi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada