Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 14 de juliol del 2020

'Bird Box Sequel'.











Netflix està preparant un altre film de ‘Bird Box’. L’escriptor Josh Malerman ho va confirmar durant una entrevista amb Inverse en la que va afirmar que la seqüela es centrarà en els esdeveniments representats en la seva pròxima novel·la continuació, “Malorie”.

“ ‘Malorie’ obre en l’escola per a cecs, que es on acaba el primer film”, va dir Malerman. “Després salta uns anys més tard i realment es situa 10 anys després dels successos de la primera entrega. No puc dir molt, però puc dir que està en desenvolupament...A vegades es estrany, tot aquest secret, però estic jugant”.

‘Bird Box’ va ser un gran èxit per a Netflix després de ser vist per 45.037.125 comptes, el que li va donar els millors (en aquell moment) primers 7 dies per a un film de Netflix. La recepció de la critica va ser una barreja amb un 63% atorgant al drama/terror de Sandra Bullock unes critiques positives, mentre que sols el 57% de l’audiència la va aprovar. Tot i això, una seqüela provablement generarà molta expectació.

Quan una força misteriosa delma a la població mundial, sols una cosa es segura: si ho veus et treus la vida. Davant lo desconegut, Malorie troba amor, esperança i un nou inici sols per a que es desemboliqui. Ara ha de fugir amb els seus dos fills per un riu traïdor cap a l’únic lloc que queda que pot oferir santuari. Però per a sobreviure, tindran que emprendre el perillós viatge de dos dies amb els ulls embenats.

La guanyadora del Premi de l’Acadèmia Sandra Bullock (Gravity, Crash) encapçala un repartiment d’estrelles que inclou a Trevante Rhodes (Moonlight, The Predator), amb la guanyadora d’un Globus d’Or Sarah Paulson (American Crime Story, Ocean’s Eight) i el nominat al Oscar John Malkovich (In the Line of Fire, Burn After Reading) en el convincent nou thriller de la guanyadora d’un Premi de l’Acadèmia Susanne Bier (In a Better World, The Night Manager). Bier av dirigir el film a partir d’un guió de Eric Heisserer (Arrival).

‘Bird Box’ va està produïda per Dylan Clark, Chris Morgan i Clayton Towsend. El film també hi podem trobar a Jacki Weaver, Rosa Salazar, Danielle Macdonald, Lil Rel Howery, Tom Hollander, Colson Baker i BD Wong.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada