Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 9 de juliol del 2020

'Wolfman'.

Aquest any, vàrem poder veure un toc modern al film clàssic de H.G. Wells ‘The Invisible Man’ de Universal Pictures, de forma brillant per part de Leigh Whannell i ara tenen els ulls posats en un altre monstre clàssic en la llista del estudi al entrar en converses amb el director, per a dirigir el film reboot de ‘Wolfman’ protagonitzat per Ryan Gosling, segons The Wrap

Les fonts informen de que anteriorment els executius del estudi de Hollywood s’havien reunit amb directors el mes passat amb l’esperança de prendre una decisió sobre qui dirigirà el projecte, y que Cory Finley, de ‘Bad Education’, va ser un dels directors en converses per a fer-se’n càrrec del treball, però sembla que l’estudi s’està quedant amb algú que no tant sols els va entregar un èxit, sinó que també és un gran talent en el gènere de terror.

Si l’acord es concreta, Whannell també escriuria el tractament de la història del film, mentre que Lauren Schuker Blum i Rebecca Angelo (Orange is the New Black) escriurà el guió per al reboot. A més de Whannell, les fonts informen de que Jason Blum a signat per a produir el film al costat de Gosling a través de la seva poderosa firma independent Blumhouse Productions.

Segons les informacions, el propi Gosling tenia la intenció de protagonitzar el projecte i dirigir-lo en un punt, el que hauria estat la seva segona aventura darrera de les càmeres després de ‘Lost River’ el 2014, però després de les converses amb l’estudi, ambdues parts van acordar que seria millor que l’actor tant sols fos el protagonista principal.

El film, basat en una presentació del propi Gosling, serà escrit per Lauren Schuker Blum i Rebeca Angelo, coneguda per treballar a ‘Orange is the New Black’ de Netflix, tot i que es desconeix els detalls del argument en aquest moment, es creu que estarà ambientat en l’actualitat i segueixi els passos de ‘Nightcrawler’, protagonitzat per Jake Gyllenhaal.

El projecte de Gosling marca un dels pocs en els que l’estudi busca ajuda per donar vida després del fracàs financer i crític dels seu intent de franquícia interconnectada, Dark Universe, que va començar amb el film de Tom Cruise, ‘The Mummy’. Amb l’estudi buscant enfocar-se en més projectes impulsats per personatges i cineastes en lloc d’un gran pressupost de franquícia, actualment estan treballant amb Paul Feig per a una comèdia de terror corossover amb el Dark Universe, així com prenent els tons de James Wan i John Krasinski per altres adaptacions de la seva biblioteca clàssica de monstres. Mentre el Dark Universe original encara estava en joc, l’estudi estava intentant que Dwayne Johnson interpretes al Home Llop.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada