Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 21 de juliol del 2020

'Warner Bros. Films'.








Segons Deadline, ‘Tenet’ ha estat retirada temporalment de la programació d’estrenes als cinemes per part de Warner Bros. ja que els principals circuits resten tancats degut a la pandèmia mundial encara activa. Warner Bros. ha revelat que estan preparant el molt esperat film de Christopher Nolan per a una “estrena als cinemes no convencional” amb una nova data d’estrena que s’anunciarà “molt aviat”.

A més, l’estudi va anunciar que ‘The Conjuring: The Devil Made Me Do It’ ha passat de la seva data d’estrena el 11 de Setembre de 2020, al 04 de Juny de 2021.

Els nostres objectius al llarg d’aquest procés ha estat garantir les més altes probabilitats d’èxit per als nostres films i al mateix temps estar preparats per donar suport als nostres socis de cinema amb nou contingut tant aviat com puguin reobrir de manera segura”, va dir Toby Emmerich, president de Warner Bros. Pictures Group en un comunicat. “Estem agraïts per el suport que hem rebut dels expositors i ens mantindrem ferms en el nostre compromís amb l’experiència cinematogràfica en tot el món. Malauradament, la pandèmia continua proliferant, el que ens fa revaluar les nostres dates d’estrena. En mig de tot degut a aquesta incertesa continuada, hem decidit deixar vacants les dates actuals per a les nostres dues pròximes estrenes. Compartirem una nova data d’estrena per aquest 2020 per a Tenet, el film totalment original i al·lucinant de Christopher Nolan. No estem tractant a Tenet com una estrena mundial tradicional de dia i data i els nostres pròxims plans de màrqueting i distribució reflexen això. A més, traslladem també l’estrena de la tercera entrega de la franquícia de terror més exitosa, ‘The Conjuring’, fins el pròxim 4 de Juny de 2021”.

‘Tenet’ és un thriller d’espionatge internacional filmat en set països. John David Washington (‘BlacKkKlansman’) protagonitza, acompanyat d’un repartiment que inclou Robert Pattinson (‘The Lighthouse’), Elisabeth Debicki (‘Widows’), Dimple Kapadia (‘Fugly’), Aaron Taylor-Johnson (‘Avengers: Age of Ultron’), Michael Caine (‘The Dark Knight Rises’) i Kenneth Branagh (‘Dunkirk’).

El film, escrit per Nolan, utilitzarà una barreja per el film de IMAX i 70mm, per la qual cosa és famós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada