Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 16 de juliol del 2020

'Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles'.













Netflix ha ordenat oficialment una nova sèrie animada CG titulada ‘Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles’, que es basarà en els còmics populars i de llarga duració Usagi Yojimbo de Stan Sakai. La sèrie de comèdia i acció durà als espectadors a un món que barreja imatges d’alta tecnologia amb referencies clàssiques de Japoneses. A més, James Wan també va abordar el projecte com a productor executiu a través de la seva companyia Atomic Monster.

“És un plaer treballar amb Gaumont i Netflix”, va dir Sakai en un comunicat (via The Wrap). “Estic involucrat en cada passa de la producció i estic encantat amb la direcció en la que anem. Es meravellós expandir l’univers ‘Usagi’ col·laborant amb tantes persones talentoses. Estic treballant amb un equip increïble i estic ansiós per veure finalment la sèrie ‘Usagi’ a la pantalla! Agraeixo als meus meravellosos fans, amics i familiars pel seu recolzament i alè durant els últims 35 anys”.

Samurai Rabbit: Usagi Chronicles explicarà la història del conill adolescent Samurai Yuichi, descendent del gran guerrer Miyamoto Usagi, en la seva èpica cerca per a convertir-se en un veritable samurai. Però no està sol! Lidera un equip irregular de herois inadaptats, que inclouen un caça-recompenses murri, un ninja enginyós, un carterista acrobàtic i un llangardaix mascota fidel, mentre lluita contra talps que carreguen en profunditat, ratpenats alats amb punta de metall i monstres d’un altre dimensió, tots en la cerca per a convertir-se en el millor samurai Usagi!

Aquí una lectura recomanada: Usagi Yojimbo: The Special Edition.

Publicat per primer cop l’any 1984, Usagi Yojimbo es centra en un conill ronin anomenat Miyamoto Usagi, un personatge que s’inspira en la vida del llegendari espadatxí japonès Miyamoto Musashi. La sèrie ha passat per tres editorials des de que es va editar per primer cop i també ha rebut diversos premis, inclosos sis Premis Eisner de més de 20 nominacions. Pel seu treball en els còmics, Sakai també va obtenir un Premi Harvey al Millor dibuixant l’any 2016.

Samurai Rabbit: Usagi Chronicles estarà produïda per Stan Sakai, qui n’és el creador, escriptor i il·lustrador de la sèrie de còmics. Candie i Doug Langdale també han signat el projecte com a showrunner i productors executius. És una coproducció de Gaumont, Dark Horse Entertaiment i Atomic Monster amb la producció executiva de Nicolas Atlan, Terry Kalagian, Sidonie Dumas, Christophe Riandee, Mike Richardson, Keith Goldberg, Chris Tongue Michael Clear i Rob Hackett.

“Tots nosaltres a Gaumont vam ser honrats quan Satn va confiar en nosaltres per a desenvolupar la seva propietat icònica en una sèrie animada”, va dir el president de Gaumont U.S. Nicolás Atlan en un comunicat. “Aquest és el primer cop per a ‘Usagi Yojimbo’. Estem encantats de tenir a Netflix a bord com el nostre soci creatiu per a que poguem junts, amb el talent artístic combinat de Stan Sakai, Dark Horse Entertaiment i Atomic Monster dur aquesta marca icònica al pròxim nivell”.

La sèrie també ha inclòs 88 Pictures (Fast & Furious Spy Racers) com el seu estudi d’animació CGI. Khang Le també va ser nomenat director d’art, mentre que Ben Jones serà un productor supervisor.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada