Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 12 de juliol del 2020

'Matt Reeves i Terence Winter'.











Els fans encara han de esperar un any per a l’estrena de l’esperat reboot del Batman de Robert Pattinson, però Matt Reeves ja està fent plans per expandir el món de ‘The Batman’ amb una sèrie centrada en el Departament de Policia de Gotham City a HBO Max en associació amb el creador de ‘Boardwalk Empire’, Terence Winter. (des de SuperHeroHype)

La nova sèrie, escrita per Winter, es desenvoluparà en el món que Reeves està creant actualment per a l’entrega de 2021 del DC Extended Universe i es basarà en l’examen de la anatomia de la corrupció a Gotham City, en la sèrie que derivarà del film, i finalment llançarà un nou univers de Dark Knight a través de múltiples plataformes. La sèrie ofereix una oportunitat sense precedents per estendre el món establert en el film i explorar encara més els milers de personatges captivadors i complexes de Gotham.

“Aquesta és una oportunitat increïble, no sols per expandir la visió del món que estic creant en el film, sinó també per explorar-lo en una mena de profunditat i detall que sols un format llarg pot permetre’s, i treballar amb els increïblement talentós Terence Winter, qui ha escrit de manera perspicaç i poderosament sobre mons del crim i la corrupció, és un somni absolut”, va dir Reeves en un comunicat.

El projecte es produeix immediatament després del acord general de Reeves amb Warner Bros. Television Group, en virtud del qual ajudarà a desenvolupar i produir varies sèries en les múltiples plataformes de WarnerMedia incloent el nou servei de streaming HBO Max.

“Som molt afortunats de tenir socis tan genials amb Matt, Dylan i Terry y un accés sense precedents a una gran quantitat de propietat intel·lectual dels nostres socis a Warner Bros. i DC”; va dir Sarah Aubrey, directora de contingut original, HBO Max, en un comunicat.

La companyia de Producció de Reeves 6th & Idaho, produirà la sèrie en associació amb Warner Bros. Television. Reeves i el guanyador d’un Emmy i nominat a un  Oscar Winter (The Sopranos, The Wolf of Wall Street, Boardwalk Empire) seran productors executius amb Dylan Clark (Bird Box, Rise, Dawn i War for Plkanet of the Apes). El drama, que es basa en els personatges creats de DC per Bob Kane amb Bill Finger, també serà produït executivament per Daniel Pipski de 6th & Idaho (From Dusk Till Dawn: The Series) i Adam Kassan (Tales from the Loop) mentre que Rafi Crohn (Tales from the Loop) en serà coproductor executiu. Warner Bros. International Television Distribution serà qui distribuirà la sèrie a nivell mundial.

“La nostre col·laboració amb Warner Bros. i DC ens permet elaborar i augmentar les connexions per als fans a través d’aquestes poderoses marques en els anys següents”, va dir Kevin Reilly, director de contingut de HBO Max i president de TNT, TBS i TruTV, en un comunicat. “Aquest es Batman com la majoria del públic mai ha vist abans i sabem que els fans voldran passar més temps en aquest nou món inspirat en el film”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada