Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 6 de juliol del 2020

'Black Widow'.










Des de que al 2018 Marvel Studios va anunciar que finalment havia donat ordres del projecte d’un film en solitari de Black Widow, després de tants anys en desenvolupament i interès per part dels fans de Marvel s’han estat preguntant la naturalesa del primer film del MCU en solitari de Scarlett Johansson, especialment donat el destí del personatge a ‘Avengers: Endgame’. Les seves especulacions van continuar creixent quan Florence Pugh va ser escollida per interpretar a Yelena Belova, qui també és coneguda en els còmics com a Black Widow. Degut a això, els fans han estat teoritzant que el pròxim film també podria ser la forma de Marvel Studios de presentar a un nou personatge que assumís el llegat de la Avenger principal en futurs films del MCU. 

En una entrevista recent amb Empire, la directora Cate Shortland aparentment va confirmar aquesta teoria al revelar alguns detalls nous sobre el futur de Black Widow i Yelena Belova abans de la seva estrena el Novembre d’aquest any.

“[Kevin Feige] es va donar compte de que l’audiència esperaria una història d’origen, pel que, per suposat, vam anar en la direcció contraria”, va dir Shortland. “Y no sabíem el genial que seria Florence Pugh. Sabiem que ella seria genial, però no sabíem quan genial. Scarlett es tan amable, com “Oh, li estic entregant el bastó”, pel que impulsarà un altre història femenina”.

També va revelar que el pròxim film definitivament podrà donar-li a Natasha Romanoff de Johansson el comiat adequat que no va rebre en el últim film de ‘Avengers’. “A Endgame, els fans estaven molestos perquè Natasha no va tenir un funeral. Mentre que Scarlett, quan li vaig parlar d’això, va dir que Natasha no hagués volgut un funeral”, va explicar Shortland. “Ella és massa privada, i de totes maneres, la gent realment no sap qui és ella. Llavors, el que vam fer en aquest film va ser permetre que al final fos el dolor que van sentir els individus, en lloc d’una gran efusió publica. Crec que és un final apropiat per a ella”.

Scarlett Johansson torna com a Natasha Romanoff, una espia i assassina que va créixer essent entrenada pel KGB abans de separar-se d’elles i convertir-se  en una agent de SHIELD i Avenger. S’espera que el film es desenvolupi després dels esdeveniments de ‘Captain America: Civil War’, però abans de ‘Avengers: Infinity War’.

‘Black Widow’ també compta en el seu repartiment amb David Harbour (‘Stranger Things’, ‘Hellboy’) interpretant a Alexei anomenat The Red Guardian, Florence Pugh (‘Fighting with My Family’) com a Yelena Belova, la guanyadora d’un guardó de l’academia l’actriu Rachel Weiz (‘The Favourite’) és Melina i O-T Fagbenle (‘The Handmaid’s Tale’) com a Mason.

El film està dirigit per Cate Shortland (‘Lore’) a partir d’un guió escrit per Jac Schaeffer (‘The Hustle’) i arribarà als cinemes el proper 06 de Novembre de 2020 a USA, mentre que a casa nostre ens arribarà el pròxim 30 d’Octubre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada