Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 1 de juliol del 2020

'Nick Simon Project'.

Spectrum Studios ha revelat que el pròxim projecte de Nick Simon, Untitled Horror Movie, ha completat la seva fotografia principal amb tot el procés d’escriptura, preproducció i filmació que té lloc de forma remota durant la quarantena global. (Via Deadline)

Coescrita i dirigida per Simon (The Girl in the Photographs), el film està llest en les pantalles dels ordinadors i filmat en un estil basat de metratge i explorarà les vides darrera de les càmeres d’actors moderadament famosos que faran qualsevol cosa per a salvar les seves carreres i seguir compartint el seu ofici amb el món. Amb el seu exitós programa de televisió a la vora de l’abisme de la cancel·lació, sis actors decideixen filmar el seu propi film de terror. En la seva cerca d’un complot, convocant involuntàriament un esperit amb afinitat per la violència, que comença a recollir-los fora d’un actor insuls a la vegada.

“Sempre he cregut que el film hauria de ser una forma d’art col·laborativa, i no crec que hi hagi un exemple més veritable que amb aquesta imatge”, va dir Simon en un comunicat. “Els actors van fer-ho tot, des de enfocar-se ells mateixos -guiats per el nostre increïble DP, Kevin Duggin- fins gravar el seu propi so i pentinar-se i maquillar-se. Tan boig com pot haver estat, va ser fàcilment una de les experiències més agradables en la meva vida professional. Va ser un d’aquests moments únics en la vida quan tot s’alinea exactament en el moment correcte”.

El guió del projecte va ser coescrit per Simon i Luka Baines (Under the Silver Lake), qui també protagonitzen el projecte al costat de Claire Holt (The Vampire Diaries), Darren Barnet (Agents of SHIELD), Emmy Raver-Lampman (The Umbrella Academy), Katherine McNamara (Arrow), Timothy Granaderos (13 Reasons Why), Kal Penn (Designated Survivor), Kevin Daniels (Sirens) i Sohm Kapila (911). El film marca una reunió entre els veterans Harold & Kumar i Simon després de ‘The Girl in the Photographs’.

“Hi ha una broma en el film que diu: ‘Les úniques persones que diuen que hi ha llibertat creativa per a fer les seves pròpies coses són les que no poden aconseguir que un estudi financiï el seu film’”, va dir Baines en un comunicat. “Vull contradir-me públicament i dir que mai m’he divertit més o que he sentit tant espai per arriscar-me i cometre errors, tot i que estranyo de tot cor tenir un equip complet. Crec que parlo per la resta d’actors quan dic que mai hem tingut més respecte per tots i cadascun dels departaments”.

Untitled Horror Movie està produïda per Browyn Cornelius (Clemency) i Marina Stabile (Beatriz at Dinner), amb Spectrum Studios de Randy Singuefield finançant el film i actualment la ven als distribuïdors per a una possible adquisició i s’espera que la postproducció finalitzi al Setembre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada