Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 22 de juliol del 2020

'Rogue'.

Lionsgate ha publicat el tràiler de ‘Rogue’ el pròxim film de suspens i acció del director M.J. Bassett,  amb l’alumne de Transformers Megan Fox, mentrelidera una perillosa missió de rescat. S’espera que el film arribi en format digital i VOD el divendres 28 d’Agost i en Blu-ray i DVD el 01 de Setembre. A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

En el film ‘Rogue’, Megan Fox (Transformers franchise) aborda un emocionant nou paper d’un mercenari endurit per la batalla en aquesta explosiva saga d’acció. Com a líder del equip, Samantha O’Hara, lidera un animat esquadró de soldats en una missió audaç: rescatar als ostatges dels seus captors en la remota Àfrica. Però a mesura que la missió surt malament i l’equip queda encallat, l’esquadró de O’Hara ha de enfrontar una trobada sagnant i brutal amb una banda de rebels, i la torba de lleons famèlics i enfurismats amb els que es troben.

Al costat de Fox hi podem trobar Greg Kriek (Black Mirror), Jessica Sutton (Motherland: Fort Salem), Calli Taylor (The Courier), Brandon Auret (The Last Days of American Crime), Adam Deacon (Casualty) i Sisanda Henna (Trackers).

‘Rogue’ està dirigida i produïda per M.J. Basset (Ash vs Evil Dead), qui ha coescrit el film amb Isabel Basset. Està produït per Kyle Ambrose, Delon Bakker, Molly Hassell, Paul Hornsby i Jay Taylor.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada