Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 24 de juliol del 2020

'Ryan Reynolds & Shawn Levy Project'.


Després d’associar-se amb els VIP en l’èxit de “6 Underground”, el servei de streaming està comprant un film d’acció i aventura sense títol per ara que estarà protagonitzada per Ryan Reynolds i dirigida per Shawn Levy (Night at the Museum), segons Variety. Netflix va comprar els drets de Skydance Media, amb la prova de ‘6 Underground’, així com el recent èxit del servei de streaming ‘The Old Ward’. Els termes financers de la venda no s’han donat a conèixer.

Reynolds i Levy han treballat junts en el film comèdia d’acció ‘Free Guy’. Ambdós produiran el film. Jonathan Tropper (This is Where I Leave You) està escrivint l’últim esborrany del film. L’argument del film es manté en secret al nivell del Kremlin. Tropper reescriu basat en el guió de TS Nowlin i Mark Levin i Jenifer Flackett. David Ellison, Dana Goldberg i Don Granger produiran per Skydance Media.

Els pròxims films de Skydance inclouen: ‘Top Gun: Maverick’, ‘Snake Eyes’ i ‘The Tomorrow War’, totes amb Paramount Pictures.

Els pròxims films de Reynolds inclouen ‘The Croods 2’, ‘The Hitman’s Wife’s Bodyguard’ i ‘Red Notice’, un film d’acció i comèdia protagonitzada per Dwayne Johnson i Gal Gadot. Netflix també va comprar els drets de ‘Red Notice’ de Universal Pictures el 2019.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada