Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 21 de juliol del 2020

'Spellbound & Luck'.









Skydance Animation i Paramount Pictures han establert oficialment les dates d’estrena de les seves pròxims films animats ‘Spellbound’ i ‘Luck’, que estaran dirigides per Vicky Jenson i Peggy Holmes, respectivament. Ambos films de fantasia tindran la seva estrena als cinemes a nivell mundial el 2022, amb ‘Luck’ debutant el 18 de Febrer de 2022, mentre que ‘Spellbound’ arribarà als cinemes el 11 de Novembre de 2022.

‘Luck’ i ‘Spellbound’ creen mons rics i personatges convincents que sabem que ressonaran en el públic de tot el món. És increïblement emocionant veure al nostre equip de creatius llegendaris treballant tot el dia i en tot el món per donar vida a aquestes imatges”. La presidenta de Skydance Animation, Holly Edwards, va dir en un comunicat. (via Deadline)

‘Spellbound’ seguirà la història d’una jove que ha de trencar un encanteri que ha dividit el seu regne en dos. El film estarà dirigit per Vicky Jenson (Shrek) a partir d’un guió coescrit per Lauren Hynek i Elisabeth Martin (Mulan) al costat de Linda Woolverton (The Lion King). Els detalls del film sobre el càsting i els personatges es mantenen en secret.

Comptarà amb música del compositor Alan Menken, guanyador del Premi de l’Acadèmia, que el reunirà amb antics col·laboradors i guanyadors d’un Grammy, el lletrista Glenn Slater i l’ex president de Walt Disney Music, Chris Montan, els quals van treballar junts a ‘The Little Mermaid’ i ‘Tangled’.

“Luck and Spellbound marquen la pròxima fase del compromís de Skydance i Paramount de presentar animació per l’experiència als cinemes”, va dir el president de distribució nacional de Paramount, Chris Aronson. “Aquests films no sols continuen la nostre relació de llarga durada amb Skydance, sinó que, juntament amb els pròxims films de Paramount Animation, signifiquen que estrenarem films animats a nivell de esdeveniment els pròxims anys”.

Dirigida per Peggy Holmes, ‘Luck’ es centra al voltant de la més desafortunada nena animada que topa amb la mai vista abans al món de la bona i mala sort i ha d’unir-se a criatures màgiques per a descobrir una força més poderosa que inclús la sort mateixa. El projecte prové de John Lasseter i Holly Edwards.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada