Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 8 de juliol del 2020

'Young Love'.











HBO a donat l’ordre de realitzar 12 episodis de la nova sèrie animada en 2D del director Matthew A. Cherry titulada ‘Young Love’, que serà una seqüela derivada del curtmetratge de Sony Pictures Animation, ‘Hair Love’, guanyador del Premi de la Acadèmia, i que pots veure a continuació si no has tingut la oportunitat de veure’l. Aquest projecte es convertirà en part del primer acord de Cherry amb Warner Bros. TV, que va signar oficialment el Juny passat.  

          

“Estic més que emocionat de seguir explicant la història de Stephen, Angela i Zuri, i seguir explorant la dinàmica familiar d’una família jove mil·lenària negra que vam establir en el nostre curtmetratge ‘Hair Love’ com una sèrie animada”, va dir Cherry en un comunicat. “No podria demanar millors socis amb Sony Pictures Animation i HBO Max per ajudar-nos a dur ‘Young Love’ al món”.

 ‘Young Love’ continuarà expandint el món de la família Young, inclosos els pares mil·lenaris Stephen i Angela, la seva filla Zuri i el seu gat mascota Rocky, mentre fan malabarismes amb carrera, matrimoni, paternitat, problemes socials i dinàmiques multi-generacionals mentre s’esforcen per fer una vida millor per a ells mateixos.

Basat en el llibre infantil més venut de Cherry, el curtmetratge original Hair Love es va estrenar l’any passat, on explica una sincera història d’un pare afroamericà que està aprenent a pentinar a la seva filla per primer cop. Va ser un èxit guanyant el Premi al Millor Curtmetratge d’Animació en els 92nd Academy Awards.

“Hair Love va tocar un acord que encara ressona profundament en les audiències de totes les edats. Les veus creatives de Matthew i Sony Animation són una addicció benvinguda a la família HBO Max i estem neguitosos per dur aquesta alegre història al món”, va dir Billy Wee de SVP Original Animation per a HBO Max.

Young Love prové de Cherry i Carl Jones, els quals seran showrunner. De la producció executiva del film s’encarregarà la productora Blue Key Entertaiment de Monica A. Young al costat de David Steward II i Carl Reed de Lion Forge Animation.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada