Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 26 de juliol del 2020

'Lovecraft Country'.

Falta poc menys d’un mes per l’esperat debut de la sèrie de Jordan Peele i produïda per J.J. Abrams, ‘Lovecraft Country’ i HBO ha presentat el tràiler oficial i que podeu veure a continuació...

          

‘Lovecraft Country’ segueix a Atticus Freeman (Jonathan Majors) mentre s’uneix amb la seva amiga Letitia (Jurnee Smollett-Bell) i el seu oncle George (Courtney B. Vance) per emprendre un viatge per carretera a través de 1950 Jim Crow America a la cerca del seu pare desaparegut (Michael Kenneth Williams). Això és l’inici d’una lluita per a sobreviure i superar els terrors racistes de la America Blanca i els monstres terrífics que podrien ser arrancats d’un llibre de butzaca de Lovecraft.

El repartiment està encapçalat per Jonathan Majors (White Boy Rick) com a Atticus Black, Jurnee Smollett-Bell (Birds of Prey) com a Letitia Dandridge, Courtney B. Vance (American Crime Story) com a George Black, Wunmi Mosaku (Fantastic Beasts and Where to Find Them) com a Ruby Dandridge, Aunjanue Ellis (If Beale Street Could Talk) com a Hippolyta Black, Michael Kenneth Williams (Hap & Leonard) com a Montrose Freeman, Abbey Lee (Mad Max: Fury Road) com a Christina Braithwhite i Tony Goldwyn (Scandal) com a Samuel Braithwhite. També estarà protagonitzada per Jamie Harris (Rise of the Planets of Apes) com a Eustace Hunt, Jamie Chung (The Gifted) com a Ji-Ah, Jordan Patrick Smith com a William, Jamie Neumann com a Hillary, Erica Tazel com a Dora Freeman i Mac Brandt com a Lancaster.

‘Lovecraft Country’ es una producció executiva de Misha Green, qui també desenvolupa la funció de showrunner, J.J. Abrams, Jordan Peele, Bill Carraro, Yann Demange (qui també ha dirigit el primer episodi), Daniel Sackheim (qui ha dirigit els episodis 2 i 3) i David Knoller (Productor executiu del episodi 1); basat en la novel·la de Matt Ruff.

Produïda per afemme, Inc., Bad Robot Productions i Monkeypaw Productions en associació amb Warner Bros. Television, la sèrie farà el seu debut el pròxim 16 d’Agost.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada