Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 12 de juliol del 2020

'Radioactive'.

Amazon Prime Video ha publicat l’avanç complet de ‘Radioactive’ el film dramàtic/biogràfic de la directora Marjane Starapi, amb la nominada al Oscar Rosamund Pike interpretant a la reconeguda científica Marie Curie. El film va tenir la seva estrena en el Toronto International Film Festival i estarà disponible en el servei de streaming el pròxim 24 de Juliol. A continuació podeu veure’n el tràiler...

           

          

Des de la era moderna del 1870, ‘Radioactive’ és un viatge a través dels llegats duradors de Marie Curie –les seves relacions apassionades, els seus avenços científics i les conseqüències que va tenir per a ella i per al món. Després de conèixer el seu home científic Pierre Curie, la parella es va anar a casar i varen canviar la cara de la ciència per sempre quan van descobrir la radioactivitat. Les genialitats dels descobriments dels Curie que van canviar el món i el consegüent Premi Nobel impulsa la devota parella a endinsar-se al focus internacional.

El film esta protagonitzat per la nominada al Oscar Rosamund Pike (Gone Girl) com a Marie Curie, Sam Riley (Maleficent, Control) com a Pierre Curie i Anya Taylor-Joy (Emma, New Mutants) com a Irene Curie. I els acompanyen Cara Bossom, Aneurin Barnard, Simon Russell Beale, Tim Woodward, Jonathan Aris, Mirjam Novak i Michael Gould.

Basada en la novel·la gràfica de Lauren Redniss del mateix nom, ‘Radioactive’ està dirigida per Marjane Satrapi a partir d’un guió escrit per Jack Thorne. I està produïda per Tim Bevan, Eric Fellner i Paul Webster. El film es una co-producció entre Working Title Films i StudioCanal en associació amb Shoebox Films.

Marie Curie és una física i química polonès-francesa que va ser la primera que va desenvolupar la teoria de la radioactivitat, que és un terme que va inventar. També és coneguda per descobrir dos elements: el poloni i el radi. A causa del seu increïble treball, Curie va rebre dos premis Nobel el 1903 i el 1911, convertint-la en la primera dona que va guanyar el premi. Va morir el 1934, a l'edat de 66 anys a causa d'una anèmia aplàstica causada per la seva sobre exposició a la radiació durant la seva àmplia investigació científica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada