Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 14 de juliol del 2020

'Kelly Preston'.

Des de ComingSoon.net (via CNN) ha informat que l’actriu Kelly Preston ha mort a l’edat dels 57 anys després d’una lluita durant dos anys contra el càncer de mama. El seu espòs, l’actor John Travolta, ha publicat la següent declaració a Instagram...

View this post on Instagram

It is with a very heavy heart that I inform you that my beautiful wife Kelly has lost her two-year battle with breast cancer. She fought a courageous fight with the love and support of so many. My family and I will forever be grateful to her doctors and nurses at MD Anderson Cancer Center, all the medical centers that have helped, as well as her many friends and loved ones who have been by her side. Kelly’s love and life will always be remembered. I will be taking some time to be there for my children who have lost their mother, so forgive me in advance if you don’t hear from us for a while. But please know that I will feel your outpouring of love in the weeks and months ahead as we heal. All my love, JT

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on

Preston va començar la seva carrera estudiant drama i teatre a la Universitat del Sur de California. Es va convertir en model als 16 anys, i va fer una audició per al paper principal a The Blue Lagoon que finalment va guanyar Brooke Shields. Va fer el seu debut a la gran pantalla en tres films de culte de 1983: el film criminal amb Charles Bronson ‘10 to Midnight’, ‘Metalstorm: The Destruction of Jared-Syn’ i el film de terror ‘Christine’ de John Carpenter. Els seus primers papers importants en el cinema van arribar amb comèdies sexuals per adolescents ‘Mischief’ i ‘Secret Admirer’, ambdues l’any 1985.

L’any 1986, va aparèixer en el fracàs en taquilla ‘Space Camp’ juntament amb la que seria futura estrella Joaquin Phoenix, però finalment va tenir el seu primer èxit de taquilla com l’interès amorós de Arnold Schwarzenegger en l’exitosa ‘Twins’. Va treballar novament amb Schwarzenegger l’any 1992 en l’episodi de ‘Tales From the Crypt’ “The Switch”, un dels dos únics crèdits en la direcció de Schwarzenegger. Ella va aparèixer en la bomba en la taquilla de 1989 ‘The Experts’, però el film va resultar ser fortuïta per a Preston, ja que va ser en aquest projecte on va conèixer el que seria el seu futur marit John Travolta, amb qui és casaria l’any 1991 i van estar casats durant 30 anys. La parella van aparèixer junts en l’èxit de comèdia ‘Old Dogs’ del 2009 i les desastroses ‘Battlefield Earth’ del 2000 i ‘Gotti’ del 2018.

Podria dir-se que el paper més conegut de Preston va ser en la comèdia romàntica clàssica ‘Jerry Maguire’ amb Tom Cruise l’any 1996. Altres papers notables inclouen el fim debut de Alexander Payne, Citizen Ruth (1996),el film de Robert Rodriguez From Dusk Till Dawn (1996), el film Addicted to Love de Griffin Dunne (1997), el film de Sam Raimi For Love of the Game (1999) juntament amb Kevin Costner, The Cat in the Hat (2003) al costat de Mike Meyers, la comèdia superheroica Sky High (2005) al costat de Kurt Russell, i el film de James Wan Death Sentence (2007) al costat de Kevin Bacon.  

A continuació us deixo algunes reaccions a la mort de Kelly Preston a les xarxes socials...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada