Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 15 de juliol del 2020

'Project power'.


Netflix ha publicat el primer tràiler oficial del duo de cineastes Ariel Schulman i Henry Joost el més recent film d’acció/crime  i ciència ficció titulat ‘Project Power’. El vídeo presenta al guanyador d’un Oscar Jamie Foxx i al nominat al Globus d’Or Joseph Gordon-Levitt mentre els seus personatges intenten fer caure una operació antidroga que produeixen píndoles que permeten a les persones adquirir habilitats sobrehumanes. El film estarà disponible per al servei de streaming el pròxim 14 d’Agost. A continuació podeu veure’n el tràiler (via SuperHeroHype).

           

          

En els carrers de Nova Orleans, es fa córrer la veu sobre una misteriosa píndola nova que desbloqueja superpoders únics per a cada usuari. El truc: no saps el que succeirà fins que ho prenguis. Mentre que alguns desenvolupen pell a prova de bales, invisibilitat i súper força, altres exhibeixen una reacció més mortal. Però quan la píndola augmenta el crim dintre de la ciutat a nivells perillosos, un policia local (Jospeh Gordon-Levitt) s’uneix al traficant adolescent (Dominique Fishback) i un ex soldat alimentat per una venjança secreta (Jamie Foxx) per lluitar contra el poder amb poder i prendre riscos amb la píndola per a fer un rastreig i detindre al grup responsable de crear-la.

‘Project Power’ està protagonitzada per Jamie Foxx (Ray, The Amazing Spider-Man 2), Joseph Gordon-Levitt (Inception) i Dominique Fishback (The Deuce). També comptarà amb Rodrigo Santoro (Westworld), Amy Landecker (Transparent), el raper Colson Baker conegut com Machine Gun Kelly (Nerve) al costat de Allen Maldonado, Andrene Ward-Hammond i Kyanna Simpson.

El film està dirigit per Ariel Schulman i Henry Joost a partir d’un guió escrit per Mattson Tomlin (The Batman). Està produït per Eric Newman (Narcos, Bright) i Bryan Unkeless (I, Tonya). Aquest projecte serà la primera aventura de Foxx i Gordon-Levitt amb Netflix.

Foxx també el podrem sentir pròximament posant veu al personatge principal del film animat de Disney/Pixar, ‘Soul’, i en un film biogràfic de Mike Tyson titulada ‘Finding Mike’. Mentre tant, el film de drama criminal de Gordon-Levitt, ‘The Trial Chicago 7’, ha estat adquirida recentment per Netflix i tenen pensat estrenar-la a finals d’aquest any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada