Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 18 de desembre del 2019

'A Quiet Place: Part II'.

Després de mostrar (uns 20 segons,crec), un petit teaser en l’estrena del cap de setmana anterior de ‘Jumanji: The Next Level’, Paramount Pictures ha publicat el que es el primer teaser tràiler de l’esperada segona entrega de ‘A Quiet Place’, amb Evelyn (Emily Blunt), al cap davant de la seva família després de la mort del seu marit Lee (John Krasinski). A continuació podeu veure el teaser i el primer cartell...

Segons la descripció que acompanya el títol del teaser tràiler, s’anuncia que el tràiler complert arribarà el dia d’any nou.

          


A ‘A Quiet Place: Part II’, segueix a la família Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds i Noah Jupe) després dels successos fatals de la casa, ara han d’afrontar els terrors del món exterior mentre continuen lluitant per sobreviure en silenci. Obligats a aventurar-se cap lo desconegut, s’adonen ràpidament que les criatures que caçaven a través del so, no són les úniques amenaces que s’amaguen més enllà del camí de terra.

Emily Blunt torna en el seu paper protagonista així com els dos actors que interpretaven als seus fills, Noah Jupe (‘Suburbicon’, ‘Wonder’) i Millicent Simmonds (‘Wonderstruck’), amb John Krasinski escrivint el guió i dirigint de nou. El nominat al Globus d’Or Cillian Murphy (‘Breakfast on Pluto’) i Dijmon Hounsou (‘Guardians of the Galaxy’), s’incorporen a aquesta seqüela.

‘A Quiet Place’, amb un guió específic escrit per Bryan Woods i Scott Beck i que va ser reescrit per Krasinski. Es va estrenar a l’Abril de 2018 i va fer una taquilla de $50,2M el seu primer cap de setmana i un total de $188.024.361 a USA i uns altres $152.915.000 a la resta del món i un global de $340.939.361, havent costat tant sols $17M.

‘A Quiet Place: Part II’ està produïda per Krasinski i Michael Bay (‘Transformers’ franchise) al costat de la productora d’aquest últim Platinum Dunes i els seus socis Andrew Form i Brad Fuller (‘Ouija’, ‘The Purge’, ‘Texas Chainsaw Massacre’). La seqüela tindrà com a productors executius a Allyson Seeger, Joann Perritano i Aaron Janus.

‘A Quiet Place: Part II’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 20 de Març de 2020.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada