Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dissabte, 21 de desembre del 2019

'Locke & Key'.

A tant sols dos mesos de la seva estrena a Netflix de l’esperada sèrie de ‘Locke & KEy’, el servei de streaming va provocant el misteri i la bogeria que es produirà, incloent un nou teaser que ha compartit en el compte oficial de la sèrie amb un missatge que diu...alguns secrets s’han de cremar. A continuació el teaser tràiler...

A ‘Locke & Key’, després de que el seu pare hagi estat assassinat en misterioses circumstàncies, els tres germans Locke i la seva mare es traslladen a seva casa ancestral, Keyhouse, que descobreixen plena de claus màgiques que poden estar connectades amb la mort del seu pare. Mentre els nens Locke exploren les diferents claus i els seus poders únics, un misteriós dimoni es desperta i res no l’aturarà per robar-los. De Carlton Cuse (‘Lost’, ‘Bates Motel’) i Meredith Averill (‘The Haunting of Hill House’), la sèrie és un misteri de primera generació sobre l’amor, la pèrdua i els sòlids vincles que defineixen a la família.


La sèrie estarà protagonitzada per Connor Jessup (‘American Crime’) com a Tyler Locke, Emilia Jones (‘Utopia’) com a Kinsey Locke, Jackson Robert Scott (‘It’) com a Bode Locke, Sherri Saum (‘How to Get Away with Murder’) com a Ellie Whedon, Darby Stanchfield (‘Scandal’) com a Nina Locke, Griffin Gluck com a Gabe, Laysla De Oliveira com a Dodge, Petrice Jones com a Scot i Thomas Mitchell Barnet com a Sam Lesser, Steven Williams com a Joe Ridgeway, Kevin Alves com a Javi i Asha Bromfield com a Zadie.

La franquícia de còmics Locke & Key, IDW Publishing, co-creada per Joe Hill i Gabriel Rodriguez, ha aconseguit ambdós  guardons i aplaudiments durant els 10 anys de recorregut. Ha estat traduït a una dotzena d’idiomes al llarg del planeta i ha venut milions de còpies a tot el món.

Merdedith Averill (‘The Good Wife’) serà showrunner de la sèrie juntament amb Carlton Cuse. Cuse i el co-creador de la sèrie Joe Hill (fill de Stephen King), co-escriurà el primer episodi amb Aron Eli Coleite. Lindsey Springer productora de  la companyia de Cuse, Genre Arts, en serà productora executiva al costat de David Alpert i Rick Jacobs de Circle of Confusion. Andy i Barbara Muschietti (‘It’, ‘Mama’) també seran productors executius al costat de Ted Adams i David Ozer per a IDW Entertaiment.     

‘Locke & Key’, s’estrenarà el pròxim 07 de Febrer de 2020.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada