Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dilluns, 2 de desembre del 2019

'Avatar 2'.


‘Avatar 2’, anuncia el final de la filmació de la fotografia principal. Ha estat un llarg camí per a James Cameron, per a la continuació del seu blockbuster de ciència ficció ‘Avatar’ el qual va fer una molt bona taquilla i fins no fa gaire superada per ‘Endgame’. La pàgina oficial de Twitter del film, ha compartit novetats excitants per als fans, en el dia d’ahir, tot el que envolta al film d’acció real de la seva seqüela. La pàgina també ha celebrat aquesta ocasió amb una mirada darrera de les càmeres en un conjunt anomenat ‘Sea Dragon’, “la gegant nau nodrissa que du altres naus marítimes en aquesta seqüela”. A continuació algunes de les fotografies...
















El càsting de la franquícia de ‘Avatar’ inclou, Kate Winslet, Edie Falco, Michelle Yeoh, Vin Diesel, Jemaine Clement i Oona Chaplin al costat d’un llistat de joves actors. Retornen al càsting principal: Sam Worthington, Zoe Saldana, Joel David Moore, Dileep Rao, Stephen Lang, Matt Gerald i Sigourney Weaver.

Cameron va explicar recentment que el coronel Miles Quaritch que interpreta Stephen Lang tornarà per a les quatre seqüeles i serà el dolent principal de tota la història. Oficialment la filmació de ‘Avatar 2’ i ‘Avatar 3’, va començar el 25 de Setembre de 2017.

Després de que es produïssin alguns canvis en les dates d’estrena, queden emplaçades de la següent manera: ‘Avatar 2’ ha endarrerit la seva estrena un any, del 18 de Desembre de 2020 a passat al 17 de Desembre de 2021. ‘Avatar 3’ ha endarrerit la seva estrena dos anys, passant del 17 de Desembre de 2021 al 22 de Desembre de 2023. ‘Avatar 4’ s’estrenaria el 19 de Desembre de 2025, que originalment era el 20 de Desembre de 2024 i ‘Avatar 5’ s’estrenarà el 17 de Desembre de 2027, que originalment estava fixada per al 19 de Desembre de 2025. James Cameron va dir que tant ‘Avatar 4’ com ‘Avatar 5’, s’estrenarien si ‘Avatar 2’ i ‘Avatar 3’ tenen prou èxit en la taquilla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada