Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 19 de desembre del 2019

'The Falcon and the Winter Soldier'.

A mesura que la producció continua a ‘The Falcon and the Winter Soldier’, ens arriben noves fotos des de darrera de les càmeres de l’esperada sèrie de Disney+ dins del MCU, ens arriben online (des de Just Jared), amb els protagonistes Bucky Barnes (Sebastian Stan), amb la seva nova indumentària i el nou braç de Vibranium, dissenyat prèviament per Shuri a ‘Avengers: Infinity War’. A més del retorn de Daniel Brühl com a Zemo, a continuació podeu veure’n les fotos...





 El creador de John Wick, Derek Kolstad, es va incorporar a l’equip creatiu/guionista de ‘Falcon and the Winter Soldier’, tot i que no es saben els detalls, sembla probable que segueixi el nou status de Falcon després de ‘Avengers: Endgame’.

Anthony Mackie (‘Point Blank’) i Sebastian Stan (‘I, Tonya’), rependran els seus respectius rols de Sam Wilson i Bucky Barnes. També s’incorporen els veterans Daniel Brühl i Emily VanCamp, interpretant de nou a Helmut Zemo i Sharon Carter, respectivament. Cap personatge ha aparegut a la gran pantalla des de ‘Captain America: Civil War’ de 2016.


‘The Falcon and the Winter Soldier’, sols comptaran amb sis episodis, tot i que la sèrie connectarà amb el MCU. S’espera que la sèrie faci el seu debut a l’Agost de 2020.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada