Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dissabte, 21 de desembre del 2019

'Mission Impossible 7 i 8'.

L’escriptor/director Christopher McQuarrie anat a Twitter per a presentar una nova incorporació  al càsting de les dues properes pel·lícules de ‘Mission Impossible 7 i 8’, des de ‘Boardwalk Empire’ i ‘Joker’, al actor Shea Whigham.

 Whigham, l’hem pogut veure en els últims anys en diversos projectes, des de drames de gran prestigi de la HBO com ara ‘Boardwalk Empire’ i ‘True Detective’, i en grans films incloent ‘Kong: Skull Island’, ‘Fast & Furious 6’, ‘Death Note’, ‘Sicario: Day of Soldado’ i ‘Bad Times at the El Royale’. El podrem veure també en la pròxima adaptació a mini sèrie per a la HBO, ‘Perry Mason’.


A més dels protagonistes Tom Cruise (‘Top Gun: Maverick’), Pom Klementieff (‘Guardians of the Galaxy Vol.2’) i Hayley Atwell (‘Avengers: Endgame’), Whigham s’unirà als retornats Rebecca Ferguson (‘Doctor Sleep’), Simon Pegg (‘Redy Player One’) i Ving Rhames (‘Pulp Fiction’).

Seguint el llarg èxit comercial i de critica de les dues últimes entregues, l’escriptor/director McQuarrie va signar un nou acord amb Paramount per tornar a escriure i dirigir les pròximes dues entregues, rebutjant ofertes d’altres estudis per continuar la seva llarga col·laboració amb l’estrella de la franquícia Tom Cruise. Skydance Media, qui va entrar a la franquícia en la seva quarta entrega, ‘Ghost Protocol’, tornarà a produir les dues següents entregues.

La franquícia ‘Mission Impossible’ abasta gairebé 25 anys i sis films, a partir d’una crítica modesta i una gran taquilla en els seus dos primers films, abans d’abocar al seu protagonista a històries més agressives i explosives, cada nou film obtenia millors crítiques que la seva predecessora, amb la darrera entrega ‘Fallout’, va obtenir les crítiques més bones de la franquícia i del gènere d’acció, actualment te una qualificació del 97% a Rotten Tomatoes, i va obtenir els més alts ingressos al final del seu recorregut a les sales de cinema, amb una taquilla de $791,1M. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada