Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 31 de desembre del 2019

'Uncharted'.


Segons Deadline, el director Travis Knight s’ha vist forçat a abandonar l’adaptació del videojoc ‘Uncharted’ que estava preparant Sony, degut a la planificació que gira al voltant de la producció del nou film de Spider-Man, de Tom Holland. Aquest seria el sisè director en abandonar el projecte. Holland i Mark Wahlberg continuen associats al projecte, que serà reiniciat.

Les notes externes assenyalen que l’estudi continuarà avançant amb el film, buscant a un nou director i data d’estrena. ‘Uncharted’, originalment estava programat per estrenar-se el pròxim 18 de Desembre de 2020.

‘Uncharted’, serà una preqüela de la sèrie de videojocs, basant-se en la seqüencia de ‘Uncharted 3: Drake’s Deception’, on el jove lladre te la seva primera trobada amb el seu soci Victor Sullivan i en essència, configura els esdeveniments de tota la franquícia del joc.

Malgrat els anteriors esborranys que havien agradat de Mark Boal (‘The Hurt Locker’, ‘Zero Dark Thirty’), el nominat al Oscar David O. Russell, Thomas Dean Donnelly (‘Doctor Strange’), i Joshua Oppenheimer (‘Safe House’), i Joe Carnahan, aquesta nova versió del film durà a un nou escriptor a reescriure el recent descobert argument.

Basat en el videojoc d’acció-aventura Uncharted: Drake’s Fortune de Naughty Dog i Sony Interactive, la història segueix un descendent de l’explorador Sir Francis Drake, un caçador de tresors anomenat Nate Drake qui creu haver trobat el paratge de El Dorado, la llegendària Ciutat Daurada de Sud Amèrica, d’una estàtua maleïda. La recerca esdevé competitiva quan un caçador rival s’uneix a la lluita, i aconsegueix escalar quan les criatures –descendents mutants de Espanyols i Nazis- comencen a atacar aquells que esperen aprendre els veritables secrets del tresor.

‘Uncharted’, estarà produïda per Arad/Atlas Entertaiment Production, amb Charles Roven, Avi Arad, Alex Gartner, i Avi Arad produint. El film també servirà com a primer llargmetratge produït per PlayStation Productions. El film s’estrenarà el 18 de Desembre de 2020.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada