Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 20 de desembre del 2019

'Respect'.

MGM ha publicat el que és el primer teaser tràiler del proper film del director Liesl Tommy, el biopic de Aretha Franklin, ‘Respect’, donant-nos el primer cop d’ull a la guanyadora d’un Oscar Jennifer Hudson com a la Reina del Soul. Protagonitzada per un repartiment d’un grup de premiats encapçalats per Forest Whitaker i Mary J.Blige, el film debutarà als cinemes el pròxim 09 d’Octubre de 2020. A continuació podeu veure el teaser tràiler i el seu primer cartell…

          


‘Respect’, segueix l’ascens de la carrera de Aretha Franklin des d’una nena que cantava a la coral de l’església del seu pare al seu estrellat internacional. El film remarca la veritable història de la icona de la música en el viatge en busca de la seva veu. Marcant el primer llargmetratge autoritzat basat en la vida de Franklin, el film dirigit pel nominat al Tony, Liesl Tommy (‘Broadway’s Eclipsed’) i escrita pel nominat al Emmy, Tracey Scott Wilson (‘The Americans’, ‘Fosse/Verdon’).

Hudson, qui va ser escollida per la pròpia Franklin per interpretar-la en el film, se li uneix Forest Whitaker com el Reveren C.L. Franklin, Marlon Wayans com a Ted White, Audra McDonald com a Barbara Siggers Franklin, Mary j. Blige com a Dinah Washington, Marc Maron com a Jerry Wexler, Tituss Burgess com a James Cleveland, Saycon Sengbloh com a Erma Franklin, Hailey Kilgore com a Carolyn Franklin, Tate Donovan com a John Hammond i Skye Dakota Turner.

Els productors són: Scott Bernstein (‘Straight Outta Compton’) i la productora múltiple nominada als Grammy Harvey Mason Jr. (‘Dreamgirls’), qui ha produït música tant per Aretha Franklin com per Jennifer Hudson. El film va començar a rodar el 01 de Novembre i s’estrenarà en l’ambit domèstic el 14 d’Agost de 2020. La pel·lícula serà distribuïda internacionalment per universal Pictures International.

‘Respect’ comptarà en exclusiva amb les icòniques cançons: Respect; I Say A Little Prayer; Think; (You Make Me Feel Like A) Natural Woman; You’ve Got A Friend; Dr. Feelgood; Do Right Woman, Do Right Man; Spanish Harlem i Young, Gifted and Black. El film també comptarà amb Ain’t No Way; Precious Lord; There’s A Fountain Filled With Blood; Amazing Grace i Chain of Fools.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada