Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

diumenge, 8 de desembre del 2019

'Free Guy'.

Un altre dels films que no n’he escrit i n’he sentit a parlar poc. 20th Century Fox i Walt Disney Pictures han publicat el que es el primer tràiler de ‘Free Guy’, el pròxim film d’acció/comèdia protagonitzat per Ryan Reynolds (‘Deadpool’, ‘6 Underground’). A continuació el tràiler i el cartell del film...

          

          


Shawn Levy (‘Stranger Things’, ‘Night at the Museum’ franquícia) dirigeix el film a partir d’un guió de Matt Lieberman escrit anteriorment el 2016. En la línia d’èxits com ‘Wreck-it-Ralph’, ‘Free Guy’ seguirà a Guy, un banquer solitari qui descobreix que en realitat és un personatge d’un videojoc obert al món, titulat ‘Free City’ i treballarà per evitar que els creadors del videojoc el tanquin amb l’ajut d’un avatar.

A més de Reynolds, el repartiment també hi podem trobar a Jodie Comer (‘Killing Eve’), Lil Rel Howery (‘Get Out’), Joe Keery (‘Stranger Things’), Taika Waititi (‘Thor Ragnarok’) i Utkarsh Ambdukar (‘Blindspotting’). El film actua com un retrobament entre Reynolds i Waititi, que ja van coincidir a l’oblidable ‘Green Lantern’.

‘Free Guy’ està produïda per Reynolds, Levy, Sarah Schecter i Greg Berlanti, amb el guió de Matt Lieberman, qui ha treballat en la versió animada de ‘The Addams Family’, en el desenvolupament de l’animada ‘Scooby-Doo’ i en el remake de ‘Short Circuit’ de 1986.

‘Free Guy’, te fixada la data d’estrena a USA per al pròxim 03 de Juliol de 2020.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada