Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 11 de desembre del 2019

'Home Alone reboot'.


Deadline ha explicat que Disney ha començat a conformar el càsting per al reboot del seu film estrella dels 90’s, ‘Home Alone’ que s’estrenarà al ja posat en marxa servei de streaming, Disney+, i ha incorporat a una de les estrelles de ‘Jojo Rabbit’, Archie Yates, a l’actriu de ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ Ellie Kemper i al actor de la sèrie ‘Catastrophe’, Rob Delaney.

Tot i que no hi ha detalls al respecte sobre l’argument per al film, el director General de Disney, Bob Iger, ho havia descrit anteriorment com “re-imaginat per a una nova generació’, el film estarà dirigit per Dan Mazer (‘Dirty Grandpa’) i un guió de Mikey Day (‘Brittany Runs a Marathon’) i Streeter Seidell (‘CollegeHumor’). El reboot estarà produït per Hutch Parker i Dan Wilson.


La franquícia ‘Home Alone’ va tenir la primera entrega el 1990 protagonitzada per Macaulay Culkin, que va passar a convertir-se en la pel·lícula més taquillera del any, amb una recaptació de $476,6M a nivell mundial (equivalents a $934M amb les inflacions en el 2019). Dirigida per Chris Columbus i concebuda per John Hughes, el film va passar a convertir-se en una franquícia amb un total de cinc films, que només dos d’ells va estar protagonitzats per Culkin. L’últim film va ser ‘Home Alone: The Holiday Heist’ l’any 2012, que es va estrenar directament a la televisió.

L’actualització arribarà al costat d’una pila de reinicis, que actualment estan en desenvolupament per al servei de streaming incloent: ‘Night at the Museum’, ‘Diary of a Wimpy Kid’ i ‘Cheaper by the Dozen’. A més de ‘Home Alone’, Day i Seidell també estaran en el reinici de ‘Inspector Gadget’ per a la casa del ratolí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada