Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dilluns, 9 de desembre del 2019

'Shazam 2'.


Mentre que Warner Bros. i DC Studios presentaven el primer tràiler de ‘Wonder Woman 1984’ al CCXP de Brasil, també van aprofitar per presentar en el seu panell, l’emocionant anunci de que ja han començat a treballar en la segona entrega de ‘Shazam’, protagonitzada de nou per Zachary Levi. (Des de MovieWeb)

En el mes d’Abril s’anunciava que el guionista Henry Gayden havia signat per tornar a escriure’n el guió de la seqüela del intent de súper heroi còmic amb el director David F. Sandberg (‘Annabelle: Creation’) qui provablement tornaria al costat del productor Peter Safran, però l’estudi encara no havia anunciat oficialment que una seqüela estes en desenvolupament i tampoc l’avançament que els implicats de la primera entrega tornessin. Tot i que no s’ha establert cap data de producció, Levi va estimar a principis d’any que la producció començaria a principis del 2020.

Mentre que Shazam! Es en gran mesura independent, va obrir algunes portes per a una seqüela. Per exemple. Billy Batson probablement no serà l’únic heroi en la pròxima pel·lícula. L’escena post-credits va introduir un enemic estrany directament dels còmics.

Hi ha fins i tot una al·lusió a Black Adam a l’inici del film, tot i que no pel nom. Dwayne “The Rock” Johnson ha estat unit des de fa anys al projecte per interpretar a Black Adam. Tanmateix es va prendre la decisió de deixar Adam fora del film de Shazam!

A principis d’Abril, Johnson va reaccionar al èxit de Shazam! En el seu compte d’Instagram. També va apuntar que el film en solitari de Black Adam començaria a rodar-se en un any més o menys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada