Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 20 de desembre del 2019

'Jerusalem's Lot'.


Des de Variety que Epix ha donat ordre oficialment una nova adaptació a sèrie de ‘Jerusalem’s Lot’, basada en la coneguda història de terror amb el mateix nom de Stephen King, amb l’actor guanyador d’un premi de l’acadèmia Adrien Brody (‘The Pianist’), com a protagonista principal com a Captain Charles Boone. Aquesta sèrie, és per a Brody el projecte més recent de TV des de que aparegués en sis episodis de ‘Peaky Blinders’ l’any 2017.


“Aquesta sèrie és intensament, absolutament terrorífica re-imaginació del horror gòtic clàssic”, va dir Michael Wright, president de Epix, en un comunicat. “No podem esperar per a treballar amb l’excepcional equip de Donald De Line i Jason i Peter Filardi, juntament amb el nostre fenomenal actor principal, Adrien Brody...i per descomptat, quan es tracte de l’horror, no hi ha res millor o més expert que Stephen King. Estem encantats de ser a la casa per aquest increïble espectacle”.

Situat en l’any 1850, ‘Jerusalem’s Lot’ segueix la història del Captain Charles Boone, qui es muda amb la seva família de tres fills a la seva casa ancestral a la petita, ciutat aparentment adormida de Preacher’s Corners, Maine després que la seva dona moris al mar. Tanmateix, Charles aviat haurà d’enfrontar-se als secrets de la sòrdida història de la seva família i lluitar per acabar amb la foscor que ha afectat als Bonnes durant generacions.

La història breu formava part de la col·lecció Night Shift de King, que es va publicar per primer cop el 1978. Jerusalem’s Lot ha estat un lloc popular a la majoria de les novel·les de king i que King va introduir en la novel·la de 1975 ‘Salem’s Lot’. En entrevistes anteriors, el mític escriptor de terror havia revelat que Jerusalem’s Lot estava inspirat en la seva antiga ciutat natal de Durham, Maine.

L’adaptació de la sèrie en serà productor executiu Donald De Line (‘Ready Player One’), Jason Filardi i Peter Filardi, i aquest últims també actuaran com a showrunner. Es preveu que la producció comenci al Maig de 2020 i la xarxa preveu estrenar-la a la tardor de 2020.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada