Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 6 de desembre del 2019

'Venom 2'.


Des de Deadline, ens informen de que Stephen Graham, conegut per interpretar a Capone a ‘Boardwalk Empire’ de la HBO, ha signat per unir-se al repartiment de ‘Venom 2’.


A més de la incorporació de Graham en un paper que no han revelat, el productor Matt Tolmach va revelar a JoBlo que seguint els records marcats pel èxit del ‘Joker’ de Warner Bros. el darrer mes, Sony Pictures està explorant la possibilitat de sumar-se a una qualificació R per a la seqüela.

En resum, Tolmach va dir: “El nostre film, va funcionar be sense ser classificació R. No es que ara tothom es plantegi fer els seus films de classificació R, però el que demostra la de ‘Joker’, es que si ho fas pots tenir èxit. Durant molt de temps aquest ha estat el plantejament. ‘Deadpool’ va lluitar contra els elements, i després ‘Logan’, però durant molt de temps es va considerar una prohibició. Ja ho veieu, crec que és important que les audiències tinguin films de classificació R. I per tant hi ha oportunitats per aquest tipus de narratives”.

Andy Serkis dirigirà aquesta seqüela, essent la seva primera incursió en la direcció d’un llargmetratge dels còmics, després d’apareixer en dos films del MCU. ‘Venom 2’, serà el tercer llargmetratge que Serkis realitzarà com a director, després de dirigir ‘Mowgli: Legend of the Jungle’, estrenada l’any passat a Netflix.

Tom Hardy tornarà com a Eddie Brock/Venom al film, al costat de Michelle Williams com a Anne Weying. Cletus Kasady, aquí Carnage, es va introduir breument a la franquícia en la primera entrega, en les escenes post-credits, en la que es va revelar a Woody Harrelson com l’archi-enemig de Venom. Fa poc que es va confirmar el retorn de Harrelson a la seqüela, la candidata al Oscar Naomie Harris (‘Moonlight’) també ha estat en converses per interpretar al dolent Shriek, l’interès amorós i còmplice de Carnage.

‘Venom’ va fer una taquilla de $856.085.151 en tot el món, tot i diverses critiques negatives. Veurem que tal aquesta segona entrega, ja que hi haurà una col·laboració amb Marvel Studios, Feig supervisarà el projecte i fins i tot, potser tinguem cameo de Peter Parker/Spider-Man, donat el nou acord en que van arribar Sony i Marvel Studios.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada