Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 19 de desembre del 2019

'He-Man and the Masters of the Universe'.


Mentre Sony esta ocupada amb el guerrer titular per donar-li vida a la gran pantalla, Netflix ha començat a desenvolupar una sèrie CG on re-imaginarà ‘He-Man and the Masters of the Universe’, co-produïda per Mattel Television, segons Deadline.

La sèrie, que estarà desenvolupada per Rob David de Mattel, estarà ambientada en el planeta Eternia i seguirà a un jove príncep perdut que descobreix els poders de Grayskull i es transforma en He-Man, Master of the Univers. L’icònic enfrontament entre ell i el malvat Skeletor ascendirà a noves altures, ja que tots dos junts tenen nous i poderosos equips, tots competint pel títol oficial de Master of the Universe.

El projecte actuarà com a sèrie d’acompanyament, al servei de streaming, que havia anunciat prèviament una sèrie en 2D d’anime de ‘Masters of the Universe: Revelation’ de Kevin Smith (‘Jay & Silent Bob Reboot’), que és la continuació de la sèrie original animada de 1983.

 Netflix s’ha aventurat al món abans amb el reboot de la sèrie animada de 1985 ‘She-Ra and the Princesses of Power’, que recentment ha debutat la seva quarta temporada i no ha vist res més que bones critiques tant per par de la critica com del públic per la seva animació, personatges complexos i diversos i nivell de guió.

‘He-Man and the Masters of Univers’, en seran productors executius Adam Bonnett (‘Descendants’), Christopher Keen (‘Batman Beyond’) i Rob David (‘Masters of the Universe: Revelation’), amb Jeff Matsuda (‘The Batman’) també produïnt al costat de Susan Corbin (‘Voltron’). Bryan Q Miller (‘Arrow’, ‘Smallville’) actuarà com editor de la història per a la sèrie mentre que l’animació provindrà de House of Cool i CGCG (‘Trollhunters’).

La reiniciada franquícia també inclourà una sèrie de còmics de DC Comics, el protagonista del film, serà l’estrella Noah Centineo (‘Charlie’s Angels’) i hi ha el rumor que serà venut el projecte a Netflix per part de Sony i re-imaginarà una línia de joguets i que arribaria les prestatgeries a la tardor de 2020.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada