Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dilluns, 9 de desembre del 2019

'Ghostbusters: Afterlife'.

Dissabte publicava les primeres fotos oficials que havia compartit oficialment Sony Pictures, doncs avui ja podem gaudir del primer tràiler oficial. Com havia dit, aquest nou film es una seqüela directe de ‘Ghostbusters 2’, dirigida ara per Jason Reitman. A continuació podeu gaudir del tràiler...

          

          


McKenna Grace, de 12 anys (‘Captain Marvel’, ‘Annabelle Comes Home’) protagonitza ‘Ghostbusters: Afterlife’, amb Carrie Coon (‘The Leftovers’) interpretant a la seva mare i Finn Wolfhard (‘Stranger Things’, ‘It’) com el seu germà gran. Paul Rudd (‘Ant-Man’ 1 & 2, ‘Avengers’ 3 & 4) interpretarà a un professor en el film, mentre que també hi podem trobar a Oliver Cooper i Bokeem Woodbine. Els actors que repeteixen del càsting original són: Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver i Annie Potts.

En una entrevista, el director i escriptor Jason Reitman també a revelat nous detalls de la trama i els personatges del film, confirmant que ‘Ghostbusters: Afterlife’ “efectivament es connecta amb el Manhattan Crossrip de 1984”, que es va veure en el primer film.

“Quan la família arriba a una antiga granja, comencen a descobrir la seva connexió amb els Ghostbusters originals”, va dir Reitman. “Trevor i Phoebe estan a punt d’esbrinar qui era el seu avi i si estan disposats a recollir ells mateixos els protons”.

Jason Reitman (‘Juno’, ‘Young Adult’, ‘Tully’) dirigeix el film, prenent el relleu del seu pare Ivan Reitman que va dirigir els dos films i va produir. També sabem que Reitman, que va tenir un cameo en el film de 1989, ha co-escrit el guió juntament amb Gil Kenan (‘Monster House’, ‘Poltergeist’), que no és un estrany en les històries amb fantasmes.

‘Ghostbusters: Afterlife’, te fixada l’estrena per al pròxim 10 de Juliol de 2020 a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada