Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 3 de desembre del 2019

'Just Mercy'.

Warner Bros. Pictures ha publicat un nou tràiler del film drama legal, del director Destin Daniel Cretton, protagonitzat per Michael B. Jordan interpretant a Bryan Stevenson, que fa tot el que estigui al seu abast per a demostrar que Walter McMillian (Jamie Foxx) va ser acusat injustament. En el film també hi participa la guanyadora d’un Oscar per ‘Room’, Brie Larson que dona vida a Eva Ansley. El film tindrà una estrena limitada el proper 25 de Desembre i una ample estrena el 10 de Gener de 2020.

          

          

‘Just Mercy’ es basa les memòries de Bryan Stevenson, el qual el “Best-seller” du el mateix nom. La història segueix l’advocat de la defensa dels drets civils de renom mundial Stevenson (Jordània) mentre explica les seves experiències i detalla el cas d’un pres condemnat a mort el qual va lluitar per alliberar-lo. La història real és la de la redempció, la passió i la misericòrdia en un context judicial corrupte que afavoreix la pena de mort i te com a objectiu els pobres.

Al costat de Jordan, hi trobarem a Jamie Foxx, Brie Larson i Tim Blake Nelson, dirigida per Destin Daniel Cretton (‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’, pròximament per a Marvel Studios), que anteriorment va treballar amb Larson al curtmetratge ‘Short Term 12’ i el film ‘The Glass Castle’. El guió ha estat co-escrit per Andrew Lanham i el propi Cretton. Gil Netter, Asher Goldstein i Jordan, en són els productors.

El film va tenir la seva premiar mundial en el mes de Setembre en el Toronto Film Festival de 2019.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada