Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 17 de desembre del 2019

'WandaVision'.

Mentre continua la producció de ‘WandaVision’, ens arriben les primeres escenes darrera de les càmeres des del rodatge per a Disney+, de la molt esperada sèrie del MCU que han aparegut online (a través de Just Jared), oferint-nos el primer cop d’ull a Teyonah Parris com l’adulta Monica Rambeau. A més del retorn de Elisabeth Olsen com a Wanda Maximoff, podeu veure les fotos a continuació...





A més, les fotografies han mostrat que la sèrie comptarà oficialment amb el Sentient World Observation and Response Department o més conegut com S.W.O.R.D, que es una subdivisió de S.H.I.E.L.D, la qual tracte amb amenaces alienígenes que posen en perill la seguretat mundial.

En el còmic, el departament va ser creat per Joss Whedon i john Cassaday el 2004. Els principals membres de S.W.O.R.D anteriorment eren propietat de 20th Century Fox, incloent la líder de S.W.O.R.D, Abigail Brand. Encara no està clar si els destacats membres de S.W.O.R.D, també apareixeran a la sèrie o no, però això definiria definitivament el debut en actiu del departament i la primera propietat de Marvel sorgida de la fusió Fox-Disney que s’integraria al MCU de Marvel Studios.

En la dècada de 1950, WandaVision seguirà la història dels personatges súper herois de Olsen i Paul Bettany, com a Scarlet Witch i Vision del MCU. També estaran en el repartiment principal els novells Kathryn Hahn i Teyonah Parris com la versió adulta de Monica Rambeau, un personatge que ja va aparèixer en el film d’aquest any de ‘Captain Marvel’. S’espera que la sèrie sigui el primer espectacle de Marvel Studios produït per Disney+ amb Jac Schaeffer (Captain Marvel) essent productor, showrunner i guionista.

‘WandaVision’ te prevista la seva estrena per la primavera de 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada