Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 12 de desembre del 2019

'Warner Bros. Set Release Dates'.


Warner Bros. ha fet oficial les dates de les seves pròximes estrenes, de tots els projectes que ara mateix estan en marxa. En destaquen algunes com ara per exemple, la tan esperada pel·lícula individual de ‘The Flash’ amb Ezra Miller com a Barry Allen/The Flash o la nova entrega de ‘The Matrix’.

Per altre banda, destacar que el projecte que també porta anys donant tombs, entre actors confirmats i directors que van i venen del projecte; per ara l’adaptació a live-action de ‘Akira’, que en un principi anava a dirigir el director Taika Waititi (‘Thor Ragnarok’, ‘Jojo Rabbit’ i la futura ‘Thor: Love and Thunder’) i que va endarrerir la seva data al 21/05/21, ara ha quedat en stand by.

Tan mateix, l’estudi ha fixat dues dates per a dos projectes per ara sense especificar el títol, una a estrenar el 15 de Gener de 2021 i l’altre el 05 de Març de 2021. Warner Bros. també ha canviat la data de estrena de la nova adaptació a live-action de ‘Mortal Kombat’, produïda per James Wan la qual tenia com a data anterior el 15 de Gener de 2021.

Dirigit per Andy Muschietti, el film de ‘The Fash’ protagonitzat per Ezra Miller, ha programat la data d’estrena per al pròxim 01 de juliol de 2022. Miller va interpretar a The Flash, a ‘Batman v Superman: Dawn of Justice’ i a ‘Justice League’.

S’espera que la producció de ‘The Matrix 4’, comenci la seva producció a principis de l’any vinent i per a una estrena el pròxim 21 de Maig de 2021. Aquesta quarta entrega estarà dirigida per Lana Wachowski, amb un guió escrit entre la pròpia Lana, Aleksandar Hemon i David Mitchell.

La producció, per ara sense títol, de Ryan Coogler un film sobre l’ascens i l’assassinat del Pantera Negra Fred Hampton farà el seu debut el pròxim any el 21 d’Agost. Dirigida per Shaka King (‘High Maintenance’), el film serà protagonitzat pel nominat al oscar Daniel Kaluuya (‘Get Out’) i Lakeith Stanfield (‘Atlanta’).

El canvi de dates queda de la següent manera:

Untitled WB Film 16/10/20

Untitled WB Film 29/01/21

Untitled WB Film 05/03/21

The Untitled WB Film canvi de data 03/04/20

The Untitled WB Film canvi de data 07/08/20

The Untitled WB Film canvi de data 12/02/21

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada