Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 10 de desembre del 2019

'Antlers'.

D’aquest projecte en vaig escriure el mes d’Agost, i ara Fox Searchlight ha publicat el que es el tràiler final de la pròxima producció de Terror de Guillermo Del Toro, protagonitzat per la guanyadora d’un Globus D’or, Keri Russell (‘The Americans’). Podeu veure el terrífic tràiler a continuació...

          


A Antlers, una professora de la petita ciutat de Oregon (Keri Russell) i el seu germà (Jesse Plemons), el xerif local, descobreixen que un jove estudiant (Jeremy T. Thomas) amaga un perillós secret amb conseqüències terrorífiques. El film també està protagonitzat per JT Corbitt, Graham Greene, Scott Haze, Rory Cochrane i Amy Madigan.

Dirigit per Scott Cooper (‘Hostiles’), el film està escrit per C. Henry Chaisson (‘Open 24 Hours’) i Nick Antosca i Scott Cooper, basat en el breu relat “The Boy Quiet” de Nick Antosca (‘Channel Zero’). El film està produït pel guanyador d’un Oscar Guillermo Del Toro (‘The Shape of Water’, ‘Scary Stories to Tell in the Dark’, ‘Nightmare Alley’), David S. Goyer (‘The Dark Kinight’, ‘Foundation’, ‘Batman Begins’), i el guanyador d’un Oscar J. Miles Dale (‘The Shape of Water’, ‘The Strain’, ‘Mama’).

‘Antlers’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 17 d’Abril de 2020 a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada