Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 19 de desembre del 2019

'Tenet'.

Warner Bros. ha publicat el primer tràiler oficial del pròxim film de Christopher Nolan, ‘Tenet’, protagonitzada per l’actor John David Washington. A continuació podeu veure el tràiler i el cartell compartit...

          

          


‘Tenet’ és un thriller d’espionatge internacional filmat en set països. John David Washington (‘BlacKkKlansman’) protagonitza, acompanyat d’un repartiment que inclou Robert Pattinson (‘The Lighthouse’), Elisabeth Debicki (‘Widows’), Dimple Kapadia (‘Fugly’), Aaron Taylor-Johnson (‘Avengers: Age of Ultron’), Michael Caine (‘The Dark Knight Rises’) i Kenneth Branagh (‘Dunkirk’).


El film, escrit per Nolan, utilitzarà una barreja per el film de IMAX i 70mm, per la qual cosa és famós.

El director va tenir un primer impacte el 2001 amb el seu film ‘Memento’. El seu següent film, ‘Insomnia’, va ser un èxit més modes; però no va ser fins al film de ‘Batman Begins’ que va arribar als cinemes el 2005 que es va convertir amb força en un gran èxit de taquilla. ‘The Prestige’ va ser l’últim film en que Nolan va estar per sota els $200M en la taquilla a nivell mundial. Els seus altres films inclouen: ‘The Dark Knight’, ‘The Dark Knight Rises’, ‘Inception’, ‘Interstellar’ i ‘Dunkirk’.
Nolan produirà ‘Tenet’, al costat de la seva parella Emma Thomas, amb la producció actualment en marxa.

‘Tenet’, té fixada la data d’estrena per al pròxim 17 de juliol de 2020.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada