Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dilluns, 9 de desembre del 2019

'The Conjuring: The Devil Made Me Do It'.


Warner Bros. i New Line Cinema han donat a conèixer el títol oficial de la tercera entrega de la saga ‘The Conjuring’, ‘The Conjuring: The Devil Made Me Do It’ i que arribarà als cinemes el 11 de Setembre de 2020.

‘The Conjuring: The Devil Made Me Do It’, revela una terrorífica història de terror, assassinat i conegut mal que va commocionar fins i tot als investigadors paranormals en la vida real Ed i Lorraine Warren. Un dels casos més sensacionals dels seus arxius, començant amb la lluita per l’anima d’un jove, per després portar-los més enllà de qualsevol cosa que haguessin vist abans, per marcar el primer cop a la història dels Estats Units que un sospitós d’homicidi declarava la possessió demoníaca com a defensa.

Patrick Wilson i Vera Farmiga reprenen els seus papers com a Ed i Lorraine Warren, dirigeix aquest cop Michael Chaves. El film també hi trobem en el repartiment principal a Ruairi O’Connor, Sarah Catherine Hook i Julian Hilliard.

‘The Conjuring: The Devil Made Me Do It’, estarà produïda per James Wan i Peter Safran, que han col·laborat en tots els films de l’univers The Conjuring. Chaves (‘The Curse of La Llorona’) dirigeix a partir d’un guió de David Leslie Johnson-McGoldrick (‘The Conjuring 2’, ‘Aquaman’), i una història de James Wan i David Leslie Johnson-McGoldrick. Essent productors executius Richard Brener, Dave Neustadter, Victoria Palmeri, Michael Clear, Judson Scott i Michelle Morrissey.

L’equip creatiu darrera de les càmeres, es va reunir els col·laboradors de l’univers ‘The Conjuring’, incloent el director de fotografia Michael Burgess, la dissenyadora de producció Jennifer Spence, la dissenyadora de vestuari Leah Butler i el compositor Joseph Bishara, al costat del editor de direcció de ‘The Curse of La LLorona’, Peter Gvozdas.

 ‘The Conjuring: The Devil Made Me Do It’, és el setè film dins de l’univers ‘The Conjuring’, la franquícia de terror més gran de la història, i que ha recaptat més de $1,8M a nivell mundial. Això inclou els dos primers films ‘The Conjuring’ i ‘The Conjuring 2’, els tres espin-off de la nina Annabelle ‘Annabelle’, ‘Annabelle: Creation’ i ‘Annabelle: Comes Home’, i finalment ‘The Nun’.

A continuació recordem el primer cartell surgit i una imatge compartida...





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada