Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 17 de desembre del 2019

'Bill & Ted Face the Music'.


Bé en primer lloc no escrivia sobre aquest projecte des del Maig de 2018, no se si es perquè no hi ha hagut noticies al respecte o per que se m’han passat per alt. Doncs bé amb la tercera entrega de la franquícia ‘Bill & Ted’ (hauré de veure les dues primeres), que va començar la producció a principis d’any, Orion Pictures ha compartit el primer cop d’ull de ‘Bill & Ted Face the Music’, que s’estrenarà als cinemes el proper 21 d’Agost de 2020. A continuació podeu veure les fotos...














En aquesta ocasió el títol és ‘Bill and Ted: Face the Music’, que viuran una aventura extra dimensional. Ja més madurs i tristos per no haver aconseguit el somni de les seves vides, composar la cançó perfecta, reben la oportunitat de les seves vides quan un viatger del futur els adverteix que l’univers depèn de que puguin escriure-la, començant així un viatge temporal per rescatar la lletra i la música en els confins del temps.

Al repartiment principal protagonitzat per Alex Winter com a Bill S. Preston i Keanu Reeves com a Ted ‘Theodore’ Logan, s’uneixen Samara Weaving (‘Ready or Not’) i Brigette Lundy-Paine (‘Atypical’), com les filles respectives del Bill i Ted. Samara com a Thea Preston i Brigette com a Billie Logan. El film també comptarà amb Anthony Carrigan (‘Barry’), Jillian Bell (‘Workaholics’), Kristen Schall (‘Toy Story 4’), Holland Taylor (‘Gloria Bell’), Kid Cudi, Erinn Hayes, Jayma Mays i Beck Bennet. William Sadler vol tornar a repetir el seu paper de Death al costat dels retornats a la franquícia Amy Stoch i Hal London Jr.

Ja feia temps que hi havia noticies d’una tercera entrega. Després de ‘Bill & Ted Excellent Adventure i ‘Bill & Ted Bougs Journey’, els creadors originals Chris Matheson (‘Imagine That’) i Ed Solomon (‘Men in Black’, ‘Now You See Me’), han escrit el guió amb Dean Parisot (‘Galaxy Quest’, ‘Fun with Dick and Jane’) i dirigeix Scott Kroopf (‘Limitless’) que produirà juntament amb Alex Lebovici i Steve Ponce de Hammerstone Studios, amb Steven Soderbergh essent productor executiu al costat de Scott Fischer, John Ryan Jr. i John Santilli.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada