Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

diumenge, 15 de desembre del 2019

'DC Comics Movies'.

Amb l’anunci l’altre dia de la data d’estrena de ‘Shazam 2’ i també ‘The Flash’, ja tenim les dates confirmades dels pròxims films de DC Comics.

DC Films i Warner Bros. han lluitat per a construir el mateix tipus d’univers que el de Marvel Studios, però sense aconseguir el mateix resultat. Aviat tot això podria canviar i agafar un altre rumb. Warner Bros. ha establert un nou lideratge i aquest lideratge ha començat a treballar en tot una nova era de Films de DC. De fet, entre el 2020 i el 2022 s’estrenaran un gran nombre de films. Entre tot el que hi ha planificat de Marvel i els nous plans de DC, podria ser difícil fer un seguiment de tot el que ha d’arribar.

A continuació les dates del films, començant per les ja rodades i que s’estrenaran aquest pròxim 2020...

En primer lloc tenim ‘Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn’, que ens arriba el 07 de Febrer.

          

A continuació tenim la seqüela del film de la Amazona Diana Prince, amb ‘Wonder Woman 1984’. Dirigida de nou per Patty Jenkins i protagonitzada per Gal Gadot, Chris Pine i amb la incorporació de Pedro Pascal i Kristen Wiig, en el bàndol dels dolents. S’estrena el 05 de Juny.

          

Anem ara a per les estrenes programades per al 2021...


En primer lloc tenim el nou film del noi de Gotham, Bruce Wayne, ‘The Batman’. Film dirigit per Matt Reeves (‘Planet of the Apes’ franchise) i que segons com vagi la primera s’espera que hi hagi una nova trilogia, en aquesta ocasió tenim a Robert Pattinson com a Bruce Wayne/Batman, Andy Serkis com el majordom Alfred Pennyworth, a Jeffrey Wright com el Comissari Gordon, a Zoë Kravitz com a Selina Kyle/Catwoman, a Paul Dano com a Edward Nashton/The Riddler, a John Turturro com a Carmine Falcone, a Colin Farrell (encara per confirmar) com a Oswald Cobblepot/The Penguin, més dos actors sense paer assignat, per una banda Peter Sarsgaard, que hi ha el rumor que podria interpretar a Harvy Dent/Two Face i l’altre actriu que es va unir al càsting és Jayme Lawson.


En segon lloc tenim el reboot/seqüela -no es sap ben bé-, ‘The Suicide Squad’, dirigida per James Gun i que tindria qualificació R (per adults +18). En aquesta ocasió tindríem a nous i vells integrants de la ‘Suicide Squad’ de David Ayer, a continuació els actors i els seus respectius papers: Margot Robbie com a Harley Quinn, Joel Kinnaman com a Rick Flag, Jai Courtney com a Captain Boomerang, Viola Davis com a Amanda Waller, de les noves incorporacions tenim a: John Cena com a Peacemaker, a David Dastmalchian com a Polka-Dot Man, Steve Agee com a King Shark, Daniela Melchior com a Ratcatcher. I els nous actors però sense paper assignat tenim a: Taika Waititi, Idris Elba, Nathan Fillion, Alice Braga, Pete Davidson, Michael Rooker, Sean Gunn, Peter Capaldi i Storm Reid. El film s’estrenarà el 06 d’Agost de 2021.


A continuació tindrem l’estrena de ‘Black Adam’, amb Dwayne “The Rock” Johnson en el paper principal, encarnant el antiheroi de Shazam. S’estrenarà el pròxim 22 de Desembre de 2021.


Ja començant el 2022, tindrem ‘Shazam 2’, per ara no s’han donat detalls de l’argument, ni tampoc sabrem si estarà vinculada amb el film de Johnson, ‘Black Adam’. El film s’estrenarà el 01 d’Abril de 2022.


A continuació tindrem la tan esperada i alhora endarrerida ‘The Flash’, amb Ezra Miller en el paper principal i en la cadira de director a Andy Muschietti. En principi és definitiu, ja que s’ha establert data d’estrena i per ara no ha abandonat el projecte el director, ja que aquest havia estat un dels problemes principals. L’argument no ha transcendit encara, tot i que es va especular que es podria adaptar ‘Flashpoint’, veurem quin acaba essent l’argument, ja que el film s’estrenarà el 01 de juliol de 2022.


Per a finals d’any s’espera la seqüela del heroi submarí, ‘Aquaman 2’, amb Jason Momoa de nou interpretant a Arthur Curry/Aquaman, Amber Heard com a Mera, a Yahya Abdul-Mateen II com a David Kane/Black Manta i a Patrick Wilson com a King Orm/Ocean Master. De nou dirigint James Wan que s’hi posarà amb la producció, quan acabi la producció de ‘Malignant’ el seu nou film de terror. ‘Aquaman 2’ s’estrenarà el 16 de Desembre de 2022.

La llista doncs dels pròxims projectes de DC Còmics queda així:

‘Birds of Prey...’  07 de Febrer de 2020

‘Wonder Woman 1984’  05 de Juny de 2020

‘The Batman’   25 de Juny de 2021

‘The Suicide Squad’  06 d’Agost de 2021

‘Black Adam’  22 de Desembre de 2021

‘Shazam! 2’  01 d’Abril de 2022

‘The Flash’  01 Juliol de 2022

‘Aquaman 2’  16 de Desembre de 2022   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada