Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 4 de desembre del 2019

'No Time To Die'.

Doncs ja el tenim aquí! MGM ha publicat el que és el primer tràiler del nou film de James Bond i últim de Daniel Craig com l’agent 007. A continuació el podeu veure, així com uns quants cartells individuals que varen publicar ahir...

          

          







Els actors que repeteixen en aquesta nova entrega són: Ralph Fiennes com a M, Lea Seydoux (Spectre), Naomie Harris com a Moneypenny, Ben Whishaw com a A, i amb Rory Kinnear com a Tanner i Jeffrey Wright com a Felix Leiter. Les noves incorporacions al repartiment principal són: Dali Benssalah, Billy Magnussen, Ana De Armas, David Denick, Lashana Lynch i Rami Malek.

Dirigeix Cary Joji Fukunaga, a partir d’un guió de Neal Purvis i Robert Wade, Scott Z. Burns amb el propi director i Phoebe Waller-Bridge.

EON Productions i Metro Goldwyn Mayer Studios s’han associat amb Universal Pictures per a l’estrena mundial, en la que serà la pel·lícula número 25 de James Bond. L’anterior film, ‘Spectre’, es va estrenar entre el mes d’Octubre de 2015 i Novembre de 2015, Desembre al Japó. El film va costar $245M, havent recaptat $200M als USA i uns altres $680,6M a la resta del món i un total de $880.674.609.

‘No Time To Die’, te fixada la data d’estrena al Regne Unit el pròxim 03 d’Abril de 2020 i el 08 a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada