Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 25 de desembre del 2019

'The Gentlemen'.

STXFilms ha publicat un nou tràiler del escriptor/director Guy Ritchie, del seu pròxim film criminal ‘The Gentlemen’, protagonitzada pel guanyador d’un Oscar Matthew McConaughey interpretant a Mickey Pearson, mentre explica la història d’un jove drac i un lleó llest mentre amenaça al personatge de Henry Golding. El film s’estrenarà el pròxim 24 de Gener de 2020 a USA. A continuació el nou tràiler...

          


D’esprés de l’èxit amb el film en imatge real de ‘Aladdin’, en el qual ha obtingut una taquilla de més de $1.000M, el director Guy Ritchie torna als seus orígens amb una nova pel·lícula de criminals britànics al estil de ‘Lock & Stock’ i ‘Snatch’.

‘The Gentlemen’ (abans titulat ‘Toff Guys’), segueix a l’expatrià nord-americà Mickey Pearson (McConagughey) que va contruir un imperi de marihuana molt rendible a Londres. Quan redacti les paraules que busca sortir del negoci per sempre, desencadena trames, esquemes, suborns i xantatge per intentar robar el seu domini. Ritchie va escriure el guió amb Marn Davies i Ivan Atkinson.

Ritchie es torna a reunir amb alguns dels actors que han participat en els seus films, Charlie Hunnam (‘King Arthur: Legend of the Sword’), Eddie Marsan (‘Sherlock Holmes’) i Hugh Grant (‘The Man from U.N.C.L.E’), així com amb Henry Golding (‘Crazy Rich Asians’), Michelle Dockery (‘Downton Abbey’), Jeremy Strong (‘Succession’) i Colin Farrell, entre noves incorporacions al seu cinema.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada