Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 13 de desembre del 2019

'The Dark Half'.


Sembla a ser que les adaptacions de les novel·les de Stephen King s’han posat de moda i MGM vol pujar al tren, ja que ha signat amb el director Alex Ross Perry, per adaptar i dirigir per segon cop la novel·la de King, The Dark Half, de 1989. Segons Deadline.

La història, es va adaptar per primera vegada a la gran pantalla el 1993 per George A. Romero (‘Night of the Living Dead’), segueix a un escriptor Thad Beaumont a qui els llibres que escriu es venen més sota el seu pseudònim de Georges Stark, que amb el seu nom real. Preocupat de trencar amb aquest personatge a la vegada tant pròxim i tant diferent d’ell i sota l’amenaça d’un xantatge, s’inventa la mort, i a continuació organitza un fals funeral de Georges Stark després d’haver revelat l’engany a la premsa. Però de sobte comencen ha haver homicidis sagnants i enterboleixen el seu dia a dia i el de la seva família. Fins i tot, les empremtes semblen acusar-lo, però ell té un altre teoria sobre aquest assumpte.


King, que solia escriure novel·les en els anys 70 i 80 sota el pseudònim de Richard Bachman incloent les novel·les ‘The Long Walk’, ‘The Running Man’ i ‘Thinner’, es trobava fora del seu nom d’escriptor i va escriure la novel·la en resposta a la revelació. La novel·la es va convertir en el segon llibre més venut darrera del evident i perillós present, Tom Clancy.

Perry, que va agafar volada l’any passat amb el drama/musical ‘Her Smell’, protagonitzat per Elisabeth Moss, planeja reinventar la història per a la seva adaptació cinematogràfica en vers la versió de 1993 i protagonitzada per Timothy Hutton (‘The Haunting of Hill House’).

El film de Romero, que també va estar protagonitzat per Amy Madigan (‘Field of Dreams’) com l’esposa del personatge de Hutton i a Michael Rooker (‘Guardians of the Galaxy’) com el freqüent personatge rei el sheriff Alan Pangborn. El film va ser una decepció en la taquilla després d’estar durant dos anys en un prestatge de Orion Pictures, va recaptar poc més de $10M i en va costar $15M. Tot i el rendiment en la taquilla, va rebre bones critiques i també va agradar al públic que la va veure, elogiant la actuació dual de Hutton, els efectes visuals i el guió, alhora que criticaven la falta d’ensurts, les explicacions dels elements sobrenaturals i el ritme del film.

A partir del 2010 van tornar amb força les adaptacions de les novel·les de Stephen King, i tan sols aquest any amb quatre adaptacions de les seves novel·les, incloent el remake de ‘Pet Sematary’, la molt esperada segona part de ‘It’, l’estrena a Netflix de ‘High Grass’ i l’èxit que ha tingut la seqüela continuació de ‘The Shining’, amb ‘Doctor Sleep’ protagonitzada per Ewan McGregor. ‘The Dark Half’ s’uneix a una llarga llista de pròximes adaptacions, en les que hi podem trobar: ‘Salem’s Lot’, que estarà escrita per Gary Dauberman i produïda pel propi Dauberman i James Wan (‘Aquaman’), ‘The Long Walk’ per Andre Ovredal (‘Scary Stories to Tell in the Dark’) i ‘From a Buick 8’ amb Tomas Jane (1922) produint i provablement protagonitzant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada