Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 18 de desembre del 2019

'Coyote vs Acme'.


No parlava d’aquest projecte des de l’Agost de 2018, però ara i segons Variety, Warner Bros. a triat al director Dave Green (‘Earth to Echo’, ‘Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows’), per a dirigir ‘Coyote vs Acme’, protagonitzat per Wile E. Coyote.

Els germans i socis creatius Jon i Josh Silberman escriuran el guió de ‘Coyote vs Acme’. Els germans Silberman anteriorment van esciure per ‘It’s Always Sunny in Philadelphia’, ‘Bordertown’ i ‘Deadbeat’, abans de aterrar a la seva pròpia sèrie per a la CBS ‘Living Biblically’. Tot i això no se sap ben bé si serà un film animat o si es barrejaran persones reals amb dibuixos animats, com per exemple a ‘Space Jam’.

Com he dit i segons diu el títol, ‘Coyote vs Acme’, el protagonista serà el propi Wile E. Coyote, deixant de costat la persecució del correcamins per venjar-se de Acme. Dins dels diversos curts de Wile E. Coyote i el correcamins, els gadgets del Coyote sempre provenien de Acme. Inevitablement, els gadgets sempre han fallat, deixant el Coyote humiliat i ferit. Ara, és el moment de la venjança.

En el 2014, Steve Carell s’havia unit per a protagonitzar un film de temàtica Acme que tindria lloc dins del món dels Looney Tunes. Sembla a ser que aquest projecte no tirarà endavant, però Carell probablement encara tindria un paper divertit al Coyote. Cap dels Looney Tunes no ha tingut la seva pròpia pel·lícula des de ‘Looney Tunes: Back in Action’ des del 2003.

Per ara no hi ha res oficial, esperarem la confirmació de la noticia per part de Warner Bros., ja que segons IMDb hi ha un altre director associat al projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada