Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 4 de desembre del 2019

'Planet of the Apes'.


Després de la incorporació de 20th Century Fox a Disney i aparentment la conclusió del reinici de la saga ‘Planet of The Apes’ amb la Guerra del 2017, no estava clar quin seria el futur de la franquícia de ciència-ficció. Ara, sembla a ser que la batalla ha tornat, perquè el director de ‘The Maze Runner’, Wes Ball, ha signat per a dirigir i desenvolupar un nou film, segons 'The Hollywood Reported’.

Basada en la novel·la francesa de Pierre Boulle, la història ha vist créixer els simis amb intel·ligència superior i governant els humans, amb la franquícia cinematogràfica que va començar l’any 1968 amb el film d’èxit protagonitzat per Charlton Heston, un astronauta aterrant en un planeta en el qual hi troba una civilització de simis que governa sobre els homes i dones primitius, sols per descobrir al final que és la terra en l’actualitat després d’una guerra nuclear.

El film original, va ser un èxit tant de critica com comercial, va generar nombroses seqüeles i una sèrie de televisió als anys 70, també va tenir un remake per part de Tim Burton (‘Dumbo’) l’any 2001, seguit d’un reboot d’una aclamada trilogia protagonitzada per Andy Serkis (‘Black Panther’) com el líder Messies Caesar –a traves de captura de moviments-. La trilogia va finalitzar el 2017 amb ‘War for the Planet of the Apes’, en la que Matt Reeves (‘The Batman’) i Serkis van dir que esperaven fer més films sobre la franquícia, però després de la incorporació, no se n’ha parlat més.

Ball va fer el seu debut en la direcció, amb l’adaptació per a la gran pantalla la sèrie de novel·les juvenils d’acció/ciència-ficció ‘The Maze Runner’, protagonitzada per Dylan O’Brien, que va resultar en taquilla i va ser ben rebuda tant per la critica com per al públic, el que va generar dues seqüeles més per adaptar l’altre sèrie de novel·les, tot i que les dues pel·lícules ja no van gaudir del mateix èxit i va obtenir menys taquilla.

El director de 39 anys havia de adaptar el Boom! La sèrie de Comics Mouse Guard es convertiria en un blockbuster de gran pressupost per a Fox, però donat l’elevat cost, Disney va escollir guardar en un calaix el projecte, que va disgustar a Ball, ja que havia reunit el repartiment i els fans esperaven el film.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada