Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 5 de desembre del 2019

'Mulan'.

Disney ha compartit un nou tràiler, de l’adaptació d’un altre dels seus clàssics d’animació, ‘Mulán’. A continuació el tràiler i un nou cartell...

          

          


Quan l’emperador de la Xina emet un decret que un home per família ha de servir a l’Exèrcit Imperial per defensar el país dels invasors del nord, Hua Mulan, la filla gran d’un guerrer honrat, s’infiltra per ocupar el lloc del seu pare. Disfressada com un home, Hua Jun, es posa a prova a cada pas del camí i ha d’aprofitar la seva força interior i adoptar el seu veritable potencial. Ës un viatge èpic que la convertirà en un guerrer honrat i li farà guanyar el respecte d’una nació agraïda...i d’un pare orgullós.

‘Mulan’, compta amb un celebrat repartiment internacional amb el paper principal per a Liu Yifei (‘The Forbidden Kingdom’, ‘Once Upon a Time’) que interpreta a Hua Mulan, després d’una recerca mundial durant tot un any. Completen el repartiment: Donnie Yen (‘Rogue One: A Star Wars Story’) com el comandant Tung, Jason Scott Lee (‘Crouching Tiger’, ‘Hidden Dragon: Swaord of Destiny’), és Böri Khan, Yoson An (‘The Meg’) és Cheng Honghui, Gong Li (‘Memoirs of a Geisha’, ‘Raise the Red Lantern’) és Xianniang i Jet Li (‘Shaolin Temple’, ‘Lethal Weapon 4’) és El Emperador.

Dirigeix Niki Caro (‘Whale Rider’) –tot i que al principi volien oferir la direcció a Ang Lee-, amb guió de Rick Jaffa i Amanda Silver (‘Rise of the Planet of the Apes’) i les noves incorporacions de Elisabeth Martin i Lauren Hynek. El productor Bill Kong ha supervisat la pel·lícula, com ja fes en els grans èxits del cine Oriental, ‘Crouching Tiger & Hidden Dragon’, ‘Hero’ o ‘House of Flying Daggers’.

‘Mulán’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 27 de Març de 2020 als USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada