Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dissabte, 14 de desembre del 2019

'Cassian Andor'.


D’aquest projecte ja en vaig parlar fa més d’un any, doncs bé ara Disney+ i Lucasfilm començaran d’aquí poc la producció de la preqüela del film ‘Rogue One: A Star Wars Story’. Segons Discussing Film, la producció de la sèrie ‘Cassian Andor’, protagonitzada per Diego Luna en el paper principal, començaria producció en el Juny de 2020. La noticia també informa de que la sèrie es rodara en alguna localització d’Europa.

Tony Gilroy, que va treballar en les re-gravacions de ‘Rogue One’, també ens informa de que ha reescrit l’episodi pilot de la sèrie. Gilroy també dirigirà alguns dels episodis. Stepehn Schaffer (‘The Americans’) serà el showrunner de la sèrie.

La sèrie ‘Cassian Andor’ seguirà el personatge de Luna, abans de la seva aparició a ‘Rogue One’. A estat descrita com un “thriller d’espies” i poden aparèixer flashbacks de Cassian en la seva infància. Des de Discussing Film també ens informen de que ja ha començat el càsting per a trobar al actor que interpreti a Cassian de nen i també la seva germana. Tan mateix, afegir que Alan Tudyk, ‘Rogue One’, tornarà a interpretar el seu paper de K-2SO.

K-2SO
Disney no ha fet cap anunci al respecte de en quina fase es troba la sèrie ‘Cassian Andor’. Per tant, aquesta informació no ha estat confirmada ni per Disney i per Lucasfilm.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada