Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dissabte, 28 de desembre del 2019

'Deadpool 3'.

Després de l’absorció dels actius de 20th Century Fox per part de Disney, la franquícia que posseïen aquests últims, la dels ‘X-Men’, va finalitzar. Tot i això, aparentment el Deadpool de Ryan Reynolds ha sobreviscut a la purga que ha fet Disney. No ens hauria de sorprendre tenint en compte que no fa gaire, el mateix Reynolds publicava una foto seva a Marvel Studios. Doncs ara Reynolds fa un pas més i confirma el desenvolupament de ‘Deadpool 3’.

Tan Kevin Feige com el CEO de Disney Bob Iger, han expressat prèviament la voluntat de que les pel·lícules del mercenari bocamoll continuïn essent classificació R. Però encara no està clar si actualment podrà seguir i la qual seria la primera de Marvel Studios en tenir classificació R.

En una entrevista en el programa Live With Kelly and Ryan, Ryan Reynolds va confirmar que ‘Deadpool 3’ estava en marxa, amb els guionistes de les dues primeres entregues ara sota el segell de Marvel Studios. “Estem treballant en això ara, tot l’equip”, va dir Reynolds. “Ara estem amb Marvel, que de sobte s’ha convertit com si competisim en les grans lligues”. Els propis guionistes, Paul Wernick i Rhett Reese, van dir en el mes d’Octubre que “Marvel ha promès mantenir la classificació R. Tenim també l’esperança que ens permetin també capbussar-nos una mica en el MCU i jugar en aquest terreny”.

El que no sabem per ara, en quin any s’estrenarà ‘Deadpool 3’, ja que Marvel Studios ja va anunciar les estrenes fins el 2021, el més provable es que el film arribi entre el 2022 i el 2023.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada