Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 10 de desembre del 2019

'Scott Derrickson, Next Horror Project'.

Scott Derrickson director de ‘Doctor Strange’ i la seva pròxima seqüela ‘Doctor Strange in the Multivers of Madness’, va anar a Twwiter per a respondre les preguntes dels fans sobre si tornaria a dirigir un altre film de terror de classificació R. Ell va publicar, que confirma oficialment que tornarà al gènere de terror després de l’esperada seqüela de ‘Doctor Strange’, que s’estrenarà al Maig de 2021.

Derrickson ha revelat que ja ha escit el guió del seu pròxim projecte de terror amb el seu col·laborador freqüent C. Robert Cargill, amb qui també va co-escriure ‘Doctor Strange’ al 2016. Cargill també a twittejat en resposta a Derrickson, bromejant amb que el seu nou projecte de terror és un film d’una adaptació cinematogràfica d’una de les històries del autor Joe Hill.


Derrickson és més conegut per dirigir pel·lícules de terror com per exemple: El film sobrenatural de terror ‘The Exorcism of Emily Rose’ protagonitzat per Laura Linney i Tom Wilkinson; el film per a Summit Entertaiment ‘Sinister’ protagonitzat per Ethan Hawke; i ‘Deliver Us From Evil’ que estava produïda per Jerry Bruckheimer.

En la Comic Con de San Diego 2019, Derrickson havia descrit que la pròxima seqüela de ‘Doctor Strange’, seria el primer film de Terror del MCU, amb el nominat al Oscar Benedict Cumberbatch tornant a interpretar al Bruixot Suprem i amb Elisabeth Olsen com a Wanda Maximoff/Scarlett Witch. Olsen i Tom Hiddleston protagonitzaran les pròximes sèries a Disney+ ‘WandaVision’ i ‘Loki’, respectivament i que incidiran directament en el film seqüela de ‘Doctor Strange’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada