Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dilluns, 9 de desembre del 2019

'Wonder Woman 1984'.

Doncs ja el tenim aquí, Warner Bros. ha presentat en la CCXP de Brasil (Comic Con Experience), el primer tràiler oficial de ‘Wonder Woman 1984’ (abreviat WW84); la seqüela de ‘Wonder Woman’ (2017). De nou amb Patty Jenkins en la direcció i a Gal Gadot en el paper de Diana Prince/Wonder Woman. A continuació podeu veure el tràiler i els cartells individuals...

          

          





La dècada dels 80 avança ràpidament, ja que la pròxima aventura a la gran pantalla de Wonder Woman es troba davant d’un enemic totalment nou: The Cheetah. Tal com es va anunciar prèviament, el film està protagonitzat per Gal GAdot en el paper de Wonder Woman i Kristen Wiig en el paper de súper dolenta The Cheetah, amb Pedro Pascal i Chris Pine tornant de nou com a Steve Trevor.

Patty Jenkins (‘Wonder Woman’, ‘Monster’) dirigeix de nou, mentres que la pròpia Jenkins, Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder, Stephen Jones i Gal GAdot produeixen el film. Rebecca Roven Oakley, Richard Suckle, Wesley Coller, Geoff Johns i Walter Hamada en són productors executius.

‘Wonder Woman 1984’, te fixada la data d’estrena als USA el pròxim 05 de Juny de 2020.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada