Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 24 de desembre del 2019

'Carrie sereies'.


Segons Variety, FX es troba en un estat preliminar per desenvolupar una sèrie limitada del clàssic de Stephen King, ‘Carrie’.

La novel·la, el llegendari debut de King, es centre en Carrie White, una adolescent de secundària escollida pels companys de classe però amb un regal extraordinari: pot moure coses amb la seva ment. Un acte de bondat, tan espontani com les vicioses burles dels seus companys de classe, ofereix a Carrie l’oportunitat de ser normal...Fins que una crueltat inesperada converteix el seu regal en una arma de terror i destrucció que ningú mai oblidarà.

‘Carrie’ ja va ser adaptada l’any 1976, pel director Brian De Palma i escrita per Lawrence D. Cohen. El film va rebre dues nominacions de l’Acadèmia, incloent la de Millor Actriu per a Sissy Spacek.

Altres versions de l’adaptació de la novel·la inclouen: ‘Broadway Carrie: The Musical’ l’any 1988, el film per a TV de 2002 de David Carson i Bryan Fuller i el remake de 2013 protagonitzat per Chloe Grace Moretz i Julian Moore, escrita per Lawrence D. Cohen i Roberto Aguirre-Sacasa i dirigida pe Kimberly Pierce.  

‘Carrie’ s’uneix a la llista de pròximes adaptacions per a la petita i la gran pantalla, inclouen: ‘Jerusalem’s Lot per a Epix, ‘The Dark Half’ de MGM, ‘The Stand’ de CBS All Access i ‘The Outsider’ per a la HBO.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada