Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 4 de desembre del 2019

'Nou Superman?'.


Per ara és un rumor, però segons ens expliquen des de JoBlo, l’actor de 26 anys David Corenswet, sería l’actor favorit per interpretar al Superman de DC i Warner Bros., reemplaçant a Henry Cavill com a l’home de acer. Corenswet ha aparegut prèviament a la sèrie ‘The Politician’ de Netflix i a ‘Affairs of State’ de Amazon.


Cavill, que es va posar la capa a ‘Man of Steel’, ‘Batman v Superman’ i ‘Justice League’, va dir recentment que no havia “renunciat al paper”, explicant que sent que encara té molt “per donar a Superman”. Cavill suposadament es va desvincular de Warner Bros. al Setembre de 2018 i no ha estat substituït oficialment Cavill com a Superman tot i que ara sembla que podria ser aviat.

J.J. Abrams, amb la seva productora Bad Company ha signat recentment un acord a primer cop d’ull amb Warner, també s’ha dit que ha tingut discussions amb l’estudi per embarcar-se en un nou film en solitari sobre ‘Man of Steel’, amb l’actor Michael B. Jordan, que aportaria un to diferent amb la seva pròpia visió en el paper. Tot i això, sembla a ser que les possibilitats son baixes per a que l’estrella de ‘Creed’ es fes càrrec del personatge, ja que no s’espera que el nou film arribi abans del 2023 i Jordan no vol comprometre’s amb el projecte, ja que el seu calendari ja esta molt atapeït i no rodaran durant uns anys, deixant una escletxa oberta per a que Corenswet ompli el buit si l’estudi decideix agafar aquesta direcció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada